Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на Gido

Продуктовата гама обувки на GIDO се обновява непрекъснато. Верни на последните модни тенденции, дизайнерите в екипа на GIDO – утвърдени специалисти от България и Италия, ежегодно представят своите най-актуални творения в две сезонни колекции: Пролет/Лято и Есен/Зима.

Всички модели обувки GIDO са оригинални дизайнерски решения, произведени по съвременна технология от първокласни, 100 % естествени материали.

Колекция Пролет/Лято по традиция включва подходящи за топлото време:
- Летни ботуши и боти
- Дамски обувки: елегантни, ежедневни и спортни
- Дамски сандали

Всички модели обувки са изработени от естествена кожа или естествен велур.

За този топъл сезон дизайнерите са заложили предимно на спортните и удобни обувки. Представяме ви едни от най-новите и интересни попълнения в семейството на Gido:

Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoДамски сандали Сесили - спортна кожена обувка с интересна подметка и перфорация. Този сезон изключително модерни са фабрично състарените подметки. Този модел олицетворява именно тази тенденция. Налични цветове: тъмносиньо, бежово и охра.


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoКожени спортни дамски обувки Мабела - изработени изцяло от естествена кожа. Подходящи за ежедневието. Можете да комбинирате с дънки и топ. С висока платформа, която осигурява стабилност на крака. Налични цветове: двуцветна комбинация от син и бежов велур и едноцветни, изработени от сив естествен велур.


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoЧерни дамски обувки Фиори - изработени изцяло от естествена кожа отвън и отвътре. Подходящи за ежедневието. Спокойно можете да замените маратонките с такъв тип спортна обувка. Ниски, свежи и младежки. Моделът има две цветови разновидности черни и бежови.


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoЛетни дамски сандали Елиса - изработени от качествена кожа в три нюанса. Комбинацията от цветове е перфектно селектирана, за да предаде на обувката необходимата доза стил. Подходящи са както за ежедневието, така и за летни вечери навън. С изключително стабилен средно висок ток, за да издължи крака. Големите катарами и капсите придават едно грънч излъчване, характерно за тенденциите при обувки за топлия сезон на 2015 година.


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoДамски перфорирани обувки Саманта - подходящи за пролетта. Необходимо попълнение към аутфита за работа. Елегантни и удобни с нисък ток. Цветът таупе допринася за деловото напомняне, което бива забравено чрез нежната перфорация на кожата. Ако искате да изглеждате делово, но не прекалено, заложете на този модел от колекцията.


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoДамски сандали Джуси - подходящи за лятото. Чехли или сандали, този модел ще преобърнат представата ви, че високите обувки са неудобни. С помощта на дебела пратформа и стабилен ток се осигурява удобството на крака. За да се чувствате модерни, дизайнерите за заложили на метални елементи и стилна перфорация.


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoДамски летни обувки Джилиан - изработени от сива естествена кожа, с кръгла перфорация за максимално проветрение на крака през лятото. Отново се наблюдава удебелената подметка с големи грайфери, които продават рокерско и същевременно спортно излъчване на обувката. За любителите на традиционните цветове при обувките, моделът е наличен и черно.


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoЛетни боти Мели - любимият ни модел от спортната колекция за Пролет/Лято 2015. Изработени от светла бежова кожа, с перфоранции и платформа. За по-лесно обуване са снабдени с ластици от двете страни, които всъщност са и една декорация, която позволява на всеки, който обича маратонки и кецове да попълни колекцията си един наистина качествен модел. С равна изкуствено състарена светла подметка. Комбинирайте с любимия деним и тишърт.


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoДамски обувки Лесли - спортни обувки от естествена кожа на равна подметка. Подходящи са за пролетта, т.к. нямат перфорация, и могат да се носят дори в дъждовно време. Изчистени, в спортно-елегантен стил. Предната част напомня на т.нар. оксфордки. Налични са и в бежово са по-смелите при избора на обувки.


Удобство и стил с колекция Пролет/Лято 2015 на GidoДамски летни боти Беатриче - летни боти в бежовата гама. Екстравагантността в премерени дози винаги дава резултат. Със средно висок стабилен ток и остри муцунки, ботите са идеалната обувка за летните вечерни партита. Има нещо в този дизайн напомнящ на каубойските боти, но в 2015 година те са обогатени с изпипан до поледния детайл дизайн. Металните елементи и цялостната перфорация са идеалния завършек на обувката.


Надяваме се, че показахме за всеки вкус по нещо. Заложете на качествените български обувки!

Снимки: obuvkigido.com

obuvkigido