Годишни награди за бизнес постижения "Мисис Дама на годината" 2015


На 27 март 2015 г  бяха раздадени за седми пореден път годишните награди  "Мисис Дама на годината"  2015. Собственик  и продуцент  на  наградите  и организатор на церемонията  са  агенция "Феймъс" и "Mrs. Universe Ltd." и тяхната собственичка Меги Савова.

Това не е поредният конкурс за красота, не е състезание. Идеята на наградите е да бъдат намерени онези жени на днешния ден, известни или не толкова, които сами изграждат своето име и се гордеят с него. Това са дами, които познаваме, заради това, което сами са направили, а не известни като "половинката на някой". Те са майки, те са приятелки, те са делови партньори, те произвеждат благата ни, те създават работни места... Те дават кураж на другите и най-вече - те символизират всичко онова, което е дамата на днешния ден.


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015


По традиция гостите на вечерта  бяха посрещани с чаша шампанско, a вечерята бе 5-степенно меню и най-добрите вина, представени от сомелиера Мишо Марковски.

Специален поздрав към наградените и гостите на събитието направи Мей Лолас. Певицата е пяла на много български и международни сцени на няколко континента, а последният й проект е самостоятелен албум, включващ международни  артисти.  

Беше разиграна и благотворителна томбола с много подаръци, между които английска неабразивна паста за избелване JANINA ultra white, "1 метър шоколад", Bridal Fashion, очна клиника "Ресбиомед", бижута, подаръчен спален комплект от "Gallerato", специално изработена тематична торта от сладкарници "Неделя", български био мед "Sizif", шведската вода с витамини "Vitamin Well", климатици "Daikin", безплатна юридическа консултация от  адв. Биляна Тончева и много други. Средствата ще отидат за кампанията "I am beautiful". Първите средства от тази кампания отидоха за оперативното лечение на Ани Цануикова.  

Водеща на събитието беше тв водещата Нели Пандилова, a фотограф - Валери Захов.


Информация за наградените дами на годината:


1. Категория "Най-добър СПА център" - "SPA DEMETRA" в лицето на Димитрина Помакова.
 През 2011г. Димитрина Помакова осъществи дълго планиран проект, върху 4 етажа на площ от 790кв.м се изгради SPA DEMETRA. Неговите клиенти могат да се насладят на предлаганите разнообразни процедури и програми: Турска баня, сауна,  парна баня със зона за релакс, перлена вана, центърът се занимава с  моделиране на тялото и извайване на красив силует. Спа момински партита са нашата запазена марка.


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015


2. Категория "Най-успешен мениджър" е Кетевен Коблианидзе, собственичка на бутици DIRK BIKKEMBERGS и PRIVE в мол "Парадайс Център". Смята, че конкуренцията в модния бизнес е огромна и за да успее, трябва да предлага нещо ново и различно. Когато клиентите избират марката DIRK BIKKEMBERGS, те знаят, че винаги ще са в крак с модата. Мотото на фирмата е "Здрав дух в здраво тяло" и е насочено точно към хора, които са активни и динамични - като света, в който живеем.


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015


3. Категория "Журналистика" - Десислава Стоянова - водеща на предаването "Преди обед" по BTV. Десислава  Стоянова е завършила журналистика в Софийския университет. Има няколко ключови спирки в професионалната си кариера. "Обичам да стигам до дъното на историите", споделя Деси, която от три години води "Преди обед" по bTV заедно със Сашо Кадиев.


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015


4. Категория "Красота и здраве" - Ива Владимирова Василева - Собственик и Управител на "Премиер Козметикс България" и на компания  за почистване на домове и офиси "София Клийн Ейджънси". Впечатляваща е концепцията на Premier Dead Sea да използва изцяло натурални съставки,  минерални соли от Мъртво море и в комбинация с последните научни открития  да създава изключителни продукти- луксозна, ефективна грижа за кожата, която далеч надхвърля най-добрата ви представа за красива кожа. Новооткрият СПА бутик на Премиер в Парадайз център е с дизайн спечелил награда в Лондон през 2013 година в категорията си за най-добра ритейл концепция.


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015


5. Категория "Успешен бизнес - европейски програми" - Калина Широкова - Калина Широкова е на 37 години  от гр. Велико Търново. Завършила е "Икономика на търговията" към УНСС", Стопанско управление" във ВТУ "Св.СВ.Кирил и Методий", а през 2014г. завършва и "Политология, Дипломация и национална сигурност". Основната й дейност е търговия на мебели, собственик на Мебелна къща"Болярка" ЕООД - гр.Велико Търново. През 2010г. участва и е наградена в "Мисис Дама на годината."Получава също така и друга награда от 19-то издание в националният конкурс "Бизнес дама на годината" на сп. "Ние жените" под патронажа на Зорка Първанова.В момента реализира проект за птицеферма с водещи немски фирми в тази област.


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015


6. Категория "Популяризиране на българския туризъм" получи Таня Милушева. Таня Милушева заедно с професионалния фотограф Валери Захов започват да  работят по туристическия уебсайт BulgariaTravel. С развитието на технологиите и мобилните комуникации преди година започват и развитието на мобилен вариант на туристическия сайт под марката look tour info. Липсата на мобилен вариант за откриване на по-неизвестните забележителности ги амбицира и година по-късно мобилното приложение вече е факт. В него са вкарани всички заснети до този момент обекти, които присъстват в туристическия сайт.


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015


7. ХАЙЛАЙФ  получи наградата за "Най-лоялен партньор" към холдинга. През годините Хайлайф се наложи като най-четеният уебсайт за актуални новини и светски събития.


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015


8. Категория "Благотворителност" - Мариана Маринова - получи наградата "Мисис" за благотворителност. Тя й се дава за кампанията "I am beautiful" и международната кампания "Кралици срещу насилието", в която Мариана представлява страната ни като "Мисис България" 2007 и вице "Мисис Вселена" 2008.   


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015


9. За втора година се дава награда за силните мъже на България - Mr of the Year, които подкрепят своята половинка да се развива в професионален и личен план. Вторият носител е Костадин Петков - съпругът на Анелия Петкова - официален дизайнер на конкурса "Мисис България", носителка на приза "Мисис Дама на годината за моден мениджмънт" , "Бизнесдама на годината в категория - "мода", "Най-лоялен партньор" и собственик на "Bridal Fashion".


Годишни награди за бизнес постижения Мисис Дама на годината 2015