ЕВА ЛАЛОВА Е НОВАТА “МИС CИРЕНА”

* Ирен Онтева и Амалия Тинчева организираха бляскав конкурс в
супер комплекса “Роял бийч Барсело” в Слънчев бряг
* * Етел Николова получи приза на онлайн списанието “Fashion Lifestyle Magazine”

Галина Кондова

Когато красотата, професионализмът и перфектните условия са налице резултатът несъмнено е висок и положителен! Тази констатация важи с пълна сила за приключилия конкурс “Мис сИрена – Royal Beach” в шикарния хотел “Роял бийч Барсело” в курорта Слънчев бряг. Ирен Онтева и Амалия Тинчева организираха за трета поредна година емблематично състезание, в което едни от най-чаровните български момичета премериха сили, борейки се за призовите места. Две журита си казаха тежката дума за финалните резултати: първото, от журналисти – модни и лайфстайл експерти, и второто – от български красавици – топмодели, носителки на най-престижни титли за красота. С короната “Мис сИрена” бе удостоена 18-годишната софиянка Ева Лалова. Първа нейна подгласничка стана 20-годишната Петя Велкова (тя бе и фаворитката на журито на топмоделите!), втората подгласничка е 19-годишната Светлана Капзамалова от Карлово и третата подгласничка е 18-годишната Паулина Георгиева от София. Главният редактор на онлайн списанието “Fashion Lifestyle Magazine” Любомир Стойков даде приза на електронния журнал на 18-годишната Етел Николова, която ще бъде представена в най-скоро време във виртуалния моден магазин. Всички участнички в конкурса бяха с прекрасните тоалети на София Борисова - главен дизайнер на модна къща “Романтика”.

За доброто настроение на стотиците гости се погрижиха Кристиана Кръстева и Мариана Попова, както и групата “Naria Inri Magaria” със своето ефектно огнено шоу. Победителките получиха много подаръци, осигурени от “2be”, “Техномаркет”, “Самсунг”, “Роял бийч Барсело”, SSG и други. Водещи на вечерта бяха Жасмина Тошкова и Емил Кирилов. Безупречната постановка бе дело на Амалия Тинчева.

За сведение на нашите читатели,“Роял бийч Барсело” е един от най-новите проекти на “Галакси Пропърти груп”. Уникалният комплекс е с над 9 декара аквапарк във формата на огромно цвете и е разположен в сърцето на курорта Слънчев бряг (на 50 метра от морския бряг). Супер луксозният комплекс се състои от 5-звезден хотел, 504 апартамента за продажба и единствен по рода си търговски център от типа мол.

Снимки:
1. Ирена Онтева и новата носителка на титлата “Мис сИрена” Ева Лалова
2. Победителките – отляво надясно: Светлана Капзамалова, Паулина Георгиева, Ева Лалова и Петя Велкова.
3. и 4. Моменти от конкурса “Мис сИрена”

5. Етел Николова, получила приза на онлайн списанието “Fashion Lifestyle Magazine”
6. Атрактивният рекламен плакат с Ирен Онтева за конкурса “Мис сИрена”
7. Сред журито на топмоделите бяха (отляво надясно): Емилия Кушвалиева, Вера Русинова и Росица Черногорова
8. Ралица Георгиева, Лора Сиракова, Ева Лалова и Етел Николова
9. и 10. Красивият хотел “Роял бийч Барсело” денем и нощем
11. Етел Николова заедно с главния редактор на онлайн списанието “Fashion Lifestyle Magazine” Любомир Стойков
Фото: © Иван Василев

© Любомир Стойков
Всички права запазени!