Тоалетите на Бизнесдама 2014 година

Брайдал Фешън е създадена в началото на 2007 година, като основната й дейност е официално представителство за България на световноизвестните модни марки - производители на булчински, официални и абитуриентски рокли Pronovias, My Lady, Enzoani, Sherri Hill, ROCCCOBAROCCO. Bridal Fashion е фирма с безупречен имидж, удобна локация в "Парадайс център" и перфектно обслужване с лично отношение към клиента, а тоалетите се поръчват в голямо разнообразие, в единични бройки и се предлагат на най-добрите цени в света.  В световен мащаб това са любимите марки на много аристократки, актриси и певици като: Оливия де Бурбон, Екатерина де Маричалар, Карилине фон Турн унд Таксис, Анджелина Джоли, Брук Шийлдс, Хелън Мирън, Дита фон Тийз, Майли Сайръс, Селена Гомес, Ким Кардашиян, а в България - от много дами от българския елит, които често блестят с тоалети от фирмата на светски събития.

25-тото издание на конкурса „Бизнесдама на годината”, брилянтно организирано от Лорд Евгени Минчев фон Бул бе и най-престижното събитие в България за 2014 г. и отново голяма част от дамите грееха в тоалети от Bridal Fashion.

Биляна Екснер, собственик на сладкия бизнес „1 метър шоколад” и „Бизнесдама на 2014 г”. в категория „собствен бизнес” бе избрала зашеметяваща рокля в бургундско червено в кралски стил, изработена от френски дюпион с корсетна конструкция и елегантен шлейф. Акцент от кристали в същия цвят и миниатюрни копчета на гърба придаваха безспорен шик на тоалета.

Бизнесдама на 2014 година

Бизнесдамата на 2013 г. Таня Стоянова – собственик на фирма „Дайкин”- грееше в царствена рокля в цвят „лайм”, изработена от копринен тюл и и 2 вида дантела с прозрачни ръкави с красиви елементи от брюкселска дантела и блестящ колан с щедро ръчно шити кристали.

Бизнесдама на 2014 година

Бизнесдама на 2011 г. – Мая Косева сияеше в диамантен блясък от кристали в изключително елегантна рокля в антрацитено черно, преливащо в сребристо.

Албена Йорданова, също с приз „Бизнесдама на 2011 г.” излъчваше стил и красота в тоалет от естествена коприна и дантела с подчертана талия и интересен елемент на раменете.

Бизнесдама на 2014 година

Бизнесдамата и собственик на Cacharel – Гергана Ташкова бе супер елегантна в ансамбъл в кварцово розово с оригинална бродерия от кристали в цвят аметист. Силно изрязаният гол гръб на тоалета подчертаваше безупречната фигура на дамата.

Бизнесдама на 2014 година

Бизнесдамата и собственик на SSG – диамантената кралица – Мирела Ненчова сияеше в изискана рокля в цвят розов топаз и нежни флорални елементи със седефен ефект.

Бизнесдама на 2014 година

С тоалет в интересен дизайн, изработен от копринен жакард в цвят розово и жълто злато блестеше и бизнесдамата и собственик на Gallerato – Славка Занева.

Бизнесдама на 2014 година

Шармантна в съчетание от лазурно синьо и тюркоазено с елементи от фина дантела и блясък в същите цветове бе и Ралица Стоянова.

Мисис България Вселена 2014 – Диди Стоянова грееше в тоалет в цвят фуксия, изработен от копринен тюл, с корсетна структура и раздвижена долна част, което придаваше приказност.

Бизнесдама на 2014 година

Бизнесдамата Елена Драгушева Йорданова бе избрала изваяна по тялото рокля в метеоритно синьо с интересна горна част от орнаменти в опушени цветове.

Бизнесдама на 2014 година

Блестяща в сребро и кристали с красив детайл на гърба бе и тайландския модел Александра Христоф.

Бизнесдама на 2014 година

„Брайдал фешън” благодари на всички дами за избора им на тоалет и им пожелава весели празници и щастлива Нова 2015 година!

Бизнесдама на 2014 година

Фото: In Life