За булките на зимата

Независимо от студените дни този сезон, красотата на булчинската рокля се разкрива от ефирни материи, женствено открити рамене и романтични акценти. Лице на зимния брой на сп. БУЛКА е Ана Пападопулу, облечена в рокля от брюкселска дантела в японски стил, в актуалния за сезона цвят визон на дизайнер Нури Димитрова за NUR Atelier. В интервю за изданието Ана споделя и каква е привилегията да избягаш от себе си.

За булките на зимата

Фотосесията Inspiration представя образа на зимната булка - класиката в бяло триумфално се завръща, заедно с подчертаната индивидуалност, малките детайли и аксесоарите. За най-нетърпеливите абитуриентки на 2014-та е посветена фотосесията Masquerade с актуалните предложения за предстоящите балове от български и чужди дизайнери, а ключовите думи са - елегантна, бляскава, игрива.

За булките на зимата

За перфектната празнична визия списанието ви разкрива кои са най-новите козметични изкушения, какво е посланието на парфюмите и няколко истории с ароматно вдъхновение, а френски стилист съветва какъв да бъде изборът на подходящи прическа и грим.

В броя ви очакват идеи за сватбената декорация, тортата, подаръците и как да организирате тържество, за което после дълго да се говори. От рубриката "Булки споделят с БУЛКА" 20 истории ще вдъхновят булките на 2014-та.