Черил Коул има 2000 чифта обувки в дома си

Черил Коул има 2000 чифта обувкиАнглийската певица Черил Коул е висока само 160 см и не е чудно, че разполага с много обувки на висок ток, пише БГНЕС. Никой обаче не може и да предположи, че в жилището на Черил има 2000 чифта и че някой от тях пази в хладилника.

Поп дивата признава, че има фантастични 2000 чифта обувки, които са препълнили къщата й. Може да ги видите в банята, по стаите, в кухнята и даже по рафтовете в хладилника. Черил Коул от край време обича обувките, но през последните години тази любов я обсеби. Броят на обувките в никакъв случай не намалява, въпреки че някой от тях е подарила на свои приятелки. В крайна сметка този фетиш певицата реши да превърне в нещо полезно, така че направи собствена линия обувки, които се продават чрез сайта Stylistpick.com. Като се има предвид, че самата тя не обича да носи обувки, които дори и малко да я набиват, тя направи дизайна на удобни е шикозни обувки и ботуши.

Черил Коул има 2000 чифта обувкиЧерил Коул има 2000 чифта обувки

"Хората сигурно са очаквали купища от различни обувки на токове, но аз не искам това. Искам всяка девойка да намери нещо, което да отива на самата нея без значение от това какво работи и как се чувства. Черил Коул има 2000 чифта обувкиВсички сме различни и се занимаваме с най-различни професии. Наистина смятам, че тук може да се намери по нещо за всеки", казва Черил. Тя описва 8 чифта обувки, които е направила, като фатални и които не причиняват болка. Цената е между 82 и 138 евро. "Аз имам обувки на Лубутин и толкова много ме болят краката, така че за да си помогна ги нося по няколко минути от време на време" обяснява още Черил. Всеки чифт направен от нея има свое име. Един от тях се казва Ри Ри на името на нейна приятелка, а друг чифт "Нейно кралско височество" на името на Пипа Мидълтън.

Снимки: Stylistpick.com