Rosebud подарява на София бляскаво шоу

Силвия Тодорова

ROUSEBUD ПОДАРЯВА НА СОФИЯ БЛЯСКАВО ШОУ Много пищност, невиждани специални ефекти, музика, красота и забавление – това е възможно най-скромното описание на грандиозния финал на кастига NEW FACE SEARCH, който ще се състои на 22-ри октомври от 20.00 часа в Зала 3 на НДК и много метри в диаметър от тази централна точка.

На бляскавото събитие от световна класа ще бъдат съобщени имената на 12-те момичета, чиито лица ще красят страниците на американското лайфстайл списание “Rosebud”.

Специалното звездно жури на вечерта ще избере и трите финалистки на първо, второ и трето място в конкурса TOP MODELS OF ROSEBUD, които ще си тръгнат с големите парични награди.

ВХОДЪТ Е БЕЗПЛАТЕН! ROSEBUD КАНИ ВСИЧКИ СОФИЯНЦИ И БЪЛГАРИ!

Преди началото на шоуто диджей ще подгрява тълпата пред НДК от 19.00 часа, докато се раздават 3 000 енергийни напитки на корем и се вихри сладоледено парти по никое време. Много изненади очакват всички, които решат да бъдат част от шоуто, което ще се снима и като риалити, и ще се излъчи освен в америкамска телевизия, и в български национален ефир. Само определени хора отвън, и други избрани чрез Facebook ще имат достъп до VIP секцията и партито след финала. Ледени скулпури са само една от специалните изненади, които са подготвили организаторите от Advanced Nutrients (издатели на списание “Rosebud”) в партньорство със студио “Къркеланов” и агенция Expose Model.

Гостите на финала ще могат да чуят за първи път новият сингъл на Миро “Power”, ще се насладят на уникалните и обичани Елица и Стунджи, които сплетоха фолклора и съвременното звучене, а също така ще чуят на живо авангардното съчетание между класика и хаос в изпълнение на Classic In The House.

Специално за големия финал в София пристигна и Алекс Леон, един от най-популярните холивудски мениджъри, работил с Beastic Boys, NAS, Damian Marley и много други. Всички, които не влязат в залата, ще могат да наблюдават шоуто на огромни монитори пред НДК. . . .

Снимка:
1.Част от претендентките за финала на конкурса Тop Model of Rosebud

Фото: студио „Къркеланов”

Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine