И през новата година със списание Coiffure Beauty!

В първия месец на новата година гост в рубриката „Топ Коафьор” е Десислава Колева – фризьор с майсторска степен от Националната занаятчийска камара, член на Intercoiffure Paris, а от новата 2009 – и на Haute Coiffure. „Няма момент, в който един фризьор да си каже, че знае всичко. Винаги има какво да го изненада. За да се развива в тази професия, той трябва да се труди много“ – споделя младата дама. Деси обожава французите и техния елегантно-приложим стил. За нея клиентите са приятели, а от салона й лъха енергична свежест. Зад цялото това очарование се крие не само финес, но и висок професионализъм. Елегантната прическа „Шик по френски”, която Деси създаде пред очите ни, е подходяща за вечерно парти.

И през новата година със списание Coiffure Beauty!И през новата година със списание Coiffure Beauty!

В броя можете да откриете още много интересни предложения от различни колекции. Артистичният тим на Heading out, Австралия ни представя колекцията DNA на Caterina DiBiase с блестящи предложения за празничните вечери, а колекцията Piazza от Maria Legudi е стилно елегантна за ежедневието.

Предложения от Чехия – Metro Collection и Star Gate от Petra Mechurova.

Представяме ви новата колекция Street glam на екипа на STEVO, Словения. Подстригване с безкомпромисна точност обособява триъгълни геометрични форми, които се превръщат в прецизно оформени прически. В цветовете доминират комбинации „2+1“ – два почти еднакви цвята и един силно контрастен. Неограничени възможности за импровизации и индивидуални решения.

И през новата година със списание Coiffure Beauty!И през новата година със списание Coiffure Beauty!

WANTED collection на топ коафьора Стилиян Бачев за Васил Атанасов студио.

Четете още:
Отново жизнени и енергични – Спа терапиите са пресечната точка между здравето и релакса в името на красотата. Те отдавна вече не се възприемат като глезотия, а са необходимост. Към грижата за тялото добавете и спа процедурите за коса, за които все повече ще се говори... при това само хубави неща.

И през новата година със списание Coiffure Beauty!И през новата година със списание Coiffure Beauty!

На гости на H&M – Комерсиалните модели на H&M са еталон за добро качество, ефектен дизайн и достъпни цени. Преди четири години компанията успява да обедини масовата с висшата мода чрез колекция на гост-дизайнера Карл Лагерфелд. От ноември най-новото от сътрудничеството им с японската майсторка Рей Кавакубо вече е на пазара. Не на българския обаче.

И през новата година със списание Coiffure Beauty!Аксесоари – За шапките с любов

Красота в ампули – 7 Старомодно е да свързвате ампулите само с болежки по тялото и неразположение на духа. Прозрачните капсули с активни комплекси отдавна намират приложение и в козметиката като еликсир за красива кожа. Серумите са най-сигурният начин да действате без заобикалки – директно и ефективно.

Зимна грижа в стил RYOR

Божествени тела – Борбата с килограмите може да бъде по-ефективна след персонален анализ на телесната ви маса. Така ще знаете къде и какво ви пречи да се сдобиете с желаната фигура.