Избраха лица на ES line Models за 2009

На 19.12.2008 год. „ES line Models” за пореден път зарадва малките модели на сцената на Националния дворец на децата. В първата част на конкурса малките модели на „ЕС лайн моделс” се представиха с модно дефиле, на което с много грация и стил и се надпреварваха за титлата „Лице на ES line Models” за 2009 год.

Във втората част малките модели показаха своята артистичност. Те представиха своите песни, танци и етюди, а на финала собствениците на агенцията Силвия Васева и Евгени Евтимов обявиха победителите. Както всеки път журито бе натоварено с тежката задача да определи кой ще носи тежката короната през цялата година. На единодушно мнение бяха всички журналисти, които определиха 10 годишната Ивон Васева и 7 годишния Георги Иванов да бъдат новите лица за 2009 год.

Силвия Васева и Евгени Евтимов с победителите в конкурса

Победители в конкурса „Малките звезди” са Виолина Недкова, която показа невероятена артистичност със своето изпълнение и Иван Панайотов, който представи стихче, изпълнено на руски език. Всички даца получиха невероятни награди от официалните спонсори на конкурса фирма „ТАКЕ ОNE” - Стара Загора със собственик Славчо Славчев, който подари невероятни якета за момчетата и роклички и панталонки за момичетата. Издателката на списание “МЕРИ “ - Мариана Аршева беше подготвила специални награди за децата – фотоалбуми и брой от сп.МЕРИ. Фирма „Камея дизайн” подари на децата уникалните си макети за сглобяване. Изненадата за малчуганите беше специално пристигналият от Лапландия Дядо Коледа, който им раздаде подаръците.

Тежките корони на финалистките с камъни „Сваровски” бяха предоставени от Силвия Васева и Евгени Евтимов. Ивон и Виолина получиха и невероятни подаръци от „Оliver weber”, който специално им връчи собственичката на фирма „ЕРМО” - Илина Агова.

Снимка:

Силвия Васева и Евгени Евтимов с победителите в конкурса