Блондинките завладяват Пловдив

Блондинките завладяват ПловдивБлондинките завладяват Пловдив от 9 до 11 юни т.г. Организатори на събитието отново са продуцентска къща “Нова световна визия” със собственик Олга Ускова и асоциацията на блондинките с управител Ирина Белевска. Лице на инициативата е Денис Димитрова. Пловдив е само първата спирка от обиколката на страната, която предприема седмицата на блондинките. Сред останалите градове, където ще гостува уникалното събитие, са Варна и Велико Търново.

Седмицата на блондинките в Пловдив е с благотворителна насоченост и ще премине под надслов “Ние искаме да направим този град по-чист! ”. Русите дами ще подкрепят инициативата на фондация “Искам бебе” и салони “Арлет” за подпомагане на семейства с репродуктивни проблеми, Националното училище за музикално изкуство “Добрин Петков”, както и пловдивския общински приют за безстопанствени животни. Заедно с „Чистота –Пловдив” пък блондинките ще се погрижат за чистотата на пловдивските улици.

“Най-русата” седмица ще стартира официално на 9 юни в 10.00 часа със стрийт парад, където специално участие ще вземат балерината от “Болшой театър” Влада Парфенова, приказни герои и екзотични балерини от фирма за партита “Pantera”, ученици от Националното училище за музикално изкуство “Добрин Петков”, мажоретният състав и духовият оркестър на община Марица. Шествието ще започне от площада на община Пловдив и ще завърши в най-изискания шопинг мол в Пловдив – “Екселсиор”.

Блондинките завладяват ПловдивТочно в 12.00 часа в търговския център ще започне официалната пресконференция, а час по-късно - в 13.00 часа - в “Екселсиор” ще бъде открита благотворителната изложба на кукли “Барби”, облечени от известни български дизайнери, които вече бяха представени в София. Някой от куклите вече бяха закупени благотворително от известни дами и господа по време на Бала на блондинките в София, но техните собственици щедро ги предоставят за събитието. Останалите кукли, които все още не са намерили своя притежател ще бъдат продадени на благотворителен аукцион в рамките на Бала на блондинките в Пловдив, а средствата са предназначени за инициативите, които русите дами подкрепят.

Чети повече във Fashion Lifestyle Magazine

Снимки:

  1. Олга Ускова - собственик на продуцентска къща “Нова световна визия” и Денис Димитрова – лице на Международната асоциация на блондинките по време на откриването на седмицата на блондинките в София.
  2. Денис Димитрова.

Фото: Самуил Милев