Кристина Георгиева е новата "Мис Вселена България 2014"


* Най-красивата българка ще представи България в Маями, Флорида през януари 2015


22-годишната Кристина Георгиева от София е новата "Мис Вселена България". Миналогодишната носителка на титлата, Венета Кръстева, предаде короната на своята наследничка на гала вечерта на българското издание на конкурса, което се проведе снощи (16 ноември 2014) в Парадайс център, с изключителното домакинство на един от главните акционери - господин Давид Михайлович., съобщават от ПРофайл.

Кристина учи Бизнес администрация в Амстердам, Холандия в реномирания Tilburg Universit и е зодия Лъв. Тя мечтае да специализира следващата година Маркетинг в Лондон.


Кристина Георгиева е новата  "Мис Вселена България 2014"


За да оценяват претендентките за слава и престижната титла в журито участваха: Кети Коблианидзе - Парадайс център, д-р Гайс, топдизайнерът София Борисова, Страхил Гановски - лицензиант на конкурса, модният експерт Веселина Ангелова - Бг моделс, Атанас Лазаров - Човек на 21 век - медии и комуникации, Филип Данауи - моден журналист, топмоделът Карина Неделчева от Милано, генералният мениджър на Who is Who - Масимо Доси, Италия.

Официалната дизайнерка на конкурса "Мис Вселена България 2014", София Борисова, ще изработи уникален тоалет за представянето на участничката ни на "Мис Вселена Свят", който ще се проведе в Маями, Флорида на 25 януари 2015 и ще се излъчи директно в над 100 страни.