МЕРЦ СПЕЦИАЛ става на 50 години и раздава награди

МЕРЦ СПЕЦИАЛ Дражета са хранителна добавка, специално създадена да Ви дари със свежа кожа, блестяща коса и здрави нокти. Те съдържат специална комбинация от витамини, микронутриенти и соев протеин, които доставят на вашето тяло веществата от които се нуждае, за да израстнат здрави коса, кожа и нокти. Допринасят за доброто физическо състояние на тялото Ви.

МЕРЦ СПЕЦИАЛ става на 50 години и раздава награди

Съставките на МЕРЦ СПЕЦИАЛ Дражета са внимателно подбрани, за да доставят необходимите вещества в правилните пропорции, поддържайки естествените биологични процеси.

Тази година МЕРЦ СПЕЦИАЛ става на 50 години и по случай юбилея раздава награди. Компанията търси 15 естествено красиви жени. За да се включат в конкурса, дамите трябва да изпратят своя портретна снимка чрез Фейсбук приложение. Специално жури ще избере 15 участнички, които ще получат награда професионална фотосесия. Крайният срок за участие е 17 октомври 2014г. Кампанията е с продължителност 1-ви 17-ти октомври.

МЕРЦ СПЕЦИАЛ става на 50 години и раздава награди

Мили дами, не се колебайте и заявете своето участие. Коя от нас, не би искала да се види през очите на професионален фотограф.
Адресът на, който трябва да изпратите снимката си е тук - Стани лице на МЕРЦ СПЕЦИАЛ и спечели професионална фотосесия!

МЕРЦ СПЕЦИАЛ