Виктория Бекъм в подкрепа на майки живеещи с ХИВ

Виктория Бекъм в подкрепа на майки живеещи с ХИВВсеки интересуващ се от мода, знае за невероятния стил на модната икона Виктория Бекъм.
Колко пъти сте си мечтали да имате някоя от нейните дрехи?
Сега това е възможно, благодарение на благотворителната кампания, в която взема участие г-жа Бекъм. Тя дава възможност на феновете си да избират из между 600 тоалета от гардероба й. Средствата от продажбите ще отидат във фонда на прочутата благотворителна програма, Mothers2mothers. Търгът ще се проведе от 20 август до 25 август, но шансовете дрехите са се изкупят с нечувана бързина е доста голям.

Звездата изглежда е решила да се разтовари от личната си колекция дрехи след трогателно пътуване до Южна Африка тази година, където се запозна с майки, живеещи с ХИВ.

Съпругата на Дейвид Бекъм е решила да им помогне, като продаде част от дрехите си. На разположение са дизайнерски рокли на Prada и Roberto Cavalli, както и белият тоалет, който носеше на "MTV Movie Awards" в Лос Анджелис през 2003 г. Могат да се купят и редица костюми от музикалната й кариера, както и шапки, портмонета и обувки.