Британската звезда Алекса Чънг е модната кралица на фестивалите


Алекса Чънг беше определена за модна кралица на фестивалите, съобщава Контактмюзик.

За втора поредна година 30-годишната моделка и телевизионна водеща е избрана за звездата с най-добър външен вид, който почитателите на фестивалите искат да възприемат. Тя победи актрисата Сиена Милър и супермодела Кейт Мос.


Британската звезда Алекса Чънг е модната кралица на фестивалите


Според изследването на VoucherCodes.co.uk 63% от анкетираните британци признали, че външният им вид е повлиян от любимите им знаменитости. Актрисите Ема Уотсън и Мили Макинтош допълват първата петица.

Допитването установило още, че жените харчат средно 234 паунда за гардероба си за тридневен фестивал, като тениските с изписано мото върху тях са задължителни. Следват странни слънчеви очила и рокля с щампи.

"Фестивалният сезон става все по-голям всяка година и като се има предвид, че погледите на всички са насочени към знаменитостите, не е чудно, че британските жени са подложени на натиск да изглеждат стилно. Посещаването на музикален фестивал е свързано с много разходи, така че ако спестите повече пари от гардероба си за фестивала, ще можете да харчите повече, когато пристигнете", казва Анита Найк от VoucherCodes.co.uk.


Източник: БГНЕС
Снимки: facebook.com