Детска мода от VHK Fashion за 1 юни

Силвия Тодорова

За 1-ви юни всеки родител би искал да зарадва своето дете с интересен и оригинален подарък. А децата често приемат с възторг подаръците, които ги доближават до света на възрастните - например дрехи като тези на мама.

Ето една добра идея за майките, които искат да зарадват своите малки принцеси. Веселка Крачунова, дизайнер на модна къща VHK Fashion, е разработила специална детска колекция за момиченца от 3 години нагоре с дрешки в модерни цветове и модели, идентични с тези от актуалната дамска колекция за лятото.


Детска мода от VHK Fashion за 1 юни


Вие и вашата малка прицеса можете да сте облечени в еднакви рокля, панталон, сако или друго, което изберете. Материите са деликатни и съобразени с детската възраст.

Цветовете са ярки и създават настроение не само на децата, но и на вас. Бяло, жълто, лилаво, зелено и вие сте в дъгата заедно с вашето дете!


Детска мода от VHK Fashion за 1 юни


Удобството и функционалността на дрехите са гарантирани от предварителните проучвания на създателката на моделите – Веселка Крачунова.

Роклички, полички, гащиризони и всичко, което може да ви хареса и да бъде функционално в избора на дрехи за вашата дъщеря. Един подарък, с който ще създадете на своята малка принцеса освен удоволствие от изненадата и усещането, че е стилна и елегантна като вас!


Детска мода от VHK Fashion за 1 юни


Детска мода от VHK Fashion за 1 юни


Честит празник на детето от VHK Fashion!


Снимки:
Модели от специалната детска колекция на VHK Fashion.
Фото: © В. Димитров