Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"


Силвия Тодорова


На 26 февруари 2014 г. в ресторант "Piazza Italia" Веселка Крачунова - дизайнер на модна къща VHK fashion ("Ви Ейч Кей Фешън") представи модели от най-новата си колекция "Елегантност за успеха". Лице на модния бранд и на колекцията е младата и успешна българска актриса Елен Колева.


Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"


Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"


Събитието бе открито с находчив коментар от проф. Любомир Стойков, който припомни, че Весeлка Крачунова вече е участвала в такива престижни събития като "Златна игла" и "БГ модна икона". Той определи колекцията като комбинация от неподправен шик, женственост, елегантност и многофункционалност. След това дизайнерката Веселка Крачунова представи модния си бранд и колекцията "Елегантност за успеха", която обединява трите линии: Casual, Lady и Traveler by VHK Fashion.


Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"


Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"


Моделите от колекцията бяха представени с много финес и стил от Ирен Онтева, Гери Дончева, Ева Кикерезова и Петя Велкова. Най-много аплодисменти обаче събра русокосата Маги само на 4 години, която дефилира професионално с модели идентични с тези от дамските линии.

Сред ВИП гостите, които се насладиха на ревюто бяха: г-жа Виолина Маринова, Десислава Тошева, д-р Елиза Георгиева и съпругът й д-р Йордан Георгиев, Ваня Тошева, Ива Екимова, Меги Савова, Румяна Маринова, Йордана Димитрова, Стела Йорданова, Десислава Цонева и други. Елен Колева се присъедини към гостите на събитието веднага след предпремиерата на спектакъла "Чайки пият чай", в който участва.

Символите на женската енергия - красота, нежност, финес и чистота, задават тон на моделите в колекцията "Елегантност за успеха" на дизайнерката Веселка Крачунова.


Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"Casual by VHK Fashion съчетава атрактивни цветове и принтове, функционални кройки и качествени материи - памук, коприна, жарсе, жоржет. Тази линия е предназначена за младите и динамични жени със свеж и закачлив подход към модата и заобикалящите ги тенденции.


За дамите, които залагат на по-класическия външен вид, но никога не се ограничават в модния си избор, е линията Lady by VHK Fashion. Моделите в нея са с класически кройки и от висококачествени, фини материи: памук, коприна, кашмир, вълна, дантела, копринен жакард. Линията Lady е лимитирана и с по-висок ценови клас. За нея се използва частична ръчна работа, специално изработени аксесоари като копчета и елементи на "Сваровски", златни и сребърни ювелирни детайли.


Дизайнерката Веселка Крачунова залага в най-близките си планове за развитие на модния бранд и създаването на трета линия - Traveler by VHK Fashion, предназначена за пътуващите жени. Като съвременна жена, непрекъснато ангажирана с пътувания по света, дизайнерката обръща специално внимание на неизбежните въпроси за подбирането на дрехи, свързани със спецификата на различен тип пътувания. Линията Traveler ще заложи на удобство, функционалност, елегантност и немачкаеми материи, съобразени с дестинацията и темата на всяко пътуване.


Модната марка VHK fashion не забравя и вашите дъщери! От съвсем малки до тийнейджърки момичетата могат да имат същите дрехи като тези от дамските линии. Модният бранд залага на функционалност, удобство, качество и достъпност. Моделите са предназначени за жените с характер, които знаят какво искат и какво могат! Динамични, хармонични, амбициозни, женствени и елегантни - жени с класа! Това е образът на съвременната жена през погледа на дизайнерката Веселка Крачунова.



Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"


Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"Веселка Крачунова представи новата колекция на VHK fashion "Елегантност за успеха"


www.vhkfashion.com
Адрес на бутика: Стоян Михайловски 6


Снимки:
1. Дизайнерката Веселка Крачунова
2. Веселка Крачунова и Елен Колева - лице на VHK Fashion
3. Г-жа Виолина Маринова, главен изпълнителен директор на Банка ДСК и д-р Елиза Георгиева учредител и управител на Фондация "Св. Иван Рилски - Плевен"
4. Дизайнерката Веселка Крачунова и проф. Любомир Стойков
5. Ирен Онтева с тоалет от колекция "Елегантност за успеха" на VHK Fashion с дизайнер Веселка Крачунова
6 - 7. Гери Дончева и малката Маги с тоалети от колекция "Елегантност за успеха" на VHK Fashion с дизайнер Веселка Крачунова
8. Ева Кикерезова с тоалети от колекция "Елегантност за успеха" на VHK Fashion с дизайнер Веселка Крачунова
9. Петя Велкова с тоалети от колекция "Елегантност за успеха" на VHK Fashion с дизайнер Веселка Крачунова
10. Петя Велкова, Веселка Крачунова, Ирен Онтева, Ева Кикерезова, Гери Дончева и малката Маги (от ляво на дясно)


Фото: © Иван Коловоз: 2 и10
Фото: © Хайлайф: 1, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9


Четете повече във Fashion Lifestyle Magazine