Пускат за продажба бижутата от филма "Господарката на злото"

Всеки иска да притежава част от филма "Господарката на злото", където Анджелина Джоли изпълнява главната роля.

Филмовата компания Дисни обединява сили с бижутерската фирма Crow's Nest, за да създаде нещо повече от обичайните стоки, свързани с филми. Вместо да направят рога върху диадема и наметало, например, двете компании правят нещо по-различно за другата гледна точка на приказката за Спящата красавица, която се разказва във филма.

Пускат за продажба бижутата от филма

"Това е колекция от седем съвременни и приказни пръстени, гривни и обеци, вдъхновени от ключови елементи във филма", казва дизайнерът Даниел Белевич пред списание Vogue. "Всяко бижу е композиция от родий с черни диаманти и оникс в крушовидна форма, които контрастират със зеления цаворит", добавя той.

Пускат за продажба бижутата от филма

Бижутата са вдъхновени от едни от основните мотиви във филма - огън, дракони, тръни и пера. Стойността им варира между 2500 и 13 500 паунда.

Пускат за продажба бижутата от филма

"Господарката на злото е тъмен герой със собствена красота. Смятам, че тя е разбрана погрешно. Всички ние можем да намерим част от себе си в нея. Надявам се моята интерпретация на тази героиня, която опитах да пресъздам в бижутата, да отразява чувствата и на другите хора: тъмни, но красиви", казва Даниел Белевич.

Пускат за продажба бижутата от филма

БГНЕС