Колекция пролет-лято 2014 Marks & Spencer

* Британската марка с първо ревю в България

Върху подиум от истинска трева и уханни пролетни цветя топ модели представиха пролетно-лятната колекция на Marks & Spencer. В дефилето взеха участие супер моделът и телевизионна водеща Никол Станкулова и Гергана Малкоданска. Водеща на ревюто беше очарователната Яна Грудева, която също дефилира с неподправена грациозност върху свежата трева. За музикалната селекция с DJ сет на живо се погрижи нашумялата DJ Dessy, позната още от триото Sentimental Swingers и като вокал на групата Phuture Shock.

Яна Грудева

Един от топ стилистите в страната Николай Христов се погрижи за стайлинга на модното шоу на M&S, като успя да превърне елегантните и съвременни като дизайн форми в свеж микс от колекциите на M&S Autograph, Limited, Per Una, M&S и Indigo. Той умело съчета абстрактни принтове с експлозия от цветове, като създаде естествено и съвременно усещане за женственост. Жълто, оранжево, бяло и розово са сред цветовете, подбрани от M&S за новия сезон. Естественото усещане бе подчертано и от прическите и грима, за които се погрижиха салони Луксор на коафьора Любен Николов. 

Никол Станкулова

В рамките на мъжката колекция на M&S стилистът експериментира със съчетаването на ярки цветове, ефектни материи и наслагване на тоналности, които придадоха свежа увереност на модния подиум.  Бяха представени модерни цветни модели от колекцията Blue Harbour, спортни якета и панталони от и модели от Autograph носещи усещане за лукс и британска изтънченост.

Гергана Малкоданска

M&S

Новите колекции пролет-лято на М&S са вече в четирите магазина на марката в България – 3 в София (Paradise Center, The Mall и City Center) and 1 в Burgas Plaza.

DJ Dessy