KWIAT подарява очила на
влюбени двойки


От 27 януари до 11 февруари българската марка очила KWIAT стартира фотоконкурс за влюбени двойки. Всяка двойка може да спечели два чифта - съответно мъжки и дамски - модерни слънчеви очила или диоптричнa рамкa по избор.

Желаещите да участват, трябва да изпратят на официалната страница на KWIAT във Фейсбук снимка, на която са с половинката си и поне един от двамата е с очила. Трите двойки, които съберат най-много харесвания за своите снимки, ще спечелят очила по избор от KWIAT.


KWIAT подарява очила на влюбени двойки


Условия за участие:

  • Влюбените от двойката да имат навършени 16 г. и свои лични профили във Фейсбук.

  • Единият от двойката да изпрати от 1 до 6 снимки (броят е по лична преценка), на които поне единият е с очила. На снимката не трябва да има други хора или ако има, те трябва да са ясно различими като фон, а фокуса да е върху двойката.

  • Снимките могат да бъдат от заворено пространство или на открито, както и от всеки сезон през годината. Но не се допуска участие със снимки, на които двойката е разголена повече от бански костюм, както и с неприлични пози и знаци.

  • 3-те снимки, които съберат най-много харесвания, ще спечелят на своите притежатели два чифта слънчеви или диоптрични очила по избор. Моделите в наградния фонд, можете да разгледате тук

  • И не забравяйте да поканите всички свои приятели да ви подкрепят!


След приключване на фотоконкурса представител на KWIAT ще се свърже с победителите в техния Фейсбук профил. Подаръците ще бъдат доставени до 14 февруари на посочен от победителите адрес.


Фейсбук страница на играта
"Влюбени с очила"

Фейсбук страница на KWIAT


Снимка:

1. Визия на играта "Влюбени с очила" на българската марка очила KWIAT

Фото: © KWIAT/ От игла до конец