Списание "Сватба" Зима 2013-2014

Празник в различни условия и незаменимо усещане


По традиция сватбените празненства се извършват най-често през топлите месеци, особено ако двойката предпочита ритуал на открито. Удобствата на това решение често са безспорни, но за красотата на избора може да се говори, когато е фокусиран върху зимната сватба. Истинско вълшебство! Бяла сватба в бяла зима! Само си представете…

Хубавото е, че освен предимството на заснежения пейзаж, съществуват и редица други зимни символи с празничен дух, които могат да добавят, незаменимо усещане и уют към тържеството - ароматът на канела, портокали и карамфил, бляскава коледна украса, свещи, гирлянди и други оръжия на зимните празници.

Зимната сватба носи онази магия, характерна единствено за празниците през този сезон, допълнена от снежни пейзажи и уюта, който създава "живия" огън.

В брой Зима 2013-2014 списание "Сватба" ще ви покаже красотата на зимния ритуал, тенденциите в булчинските рокли за сезона, както и най-добрите места за вашето тържество.


Списание


Списание


Сред акцентите на броя е избора на шафери и по-конкретно на малки шафери. Децата носят специално жизнерадостно настроение и обикновено карат хората да се чувстват по-добре, затова вижте препоръките на специалистите във връзка с облеклото и други важни детайли, свързани с избора на деца-шафери.

Сватбената мода никога не може да пренебрегне традицията и да измести напълно бялото, тъй като то носи символиката на ритуала. По-смелите винаги могат да изберат различна рокля или бижута, които сезонът налага. През тази зима нюансът в сватбената рокля, различен от бялото е кремаво - нюанс, който носи усещане за топлина и романтика.


Списание


Сред класическите възможности за избор са златните аксесоари. През този сезон златото представлява дискретния блясък на вашия тоалет.


Списание


А истинското предизвикатекателство се крие в съчетанието черно - сребро. Екстравагантно в ритуала, но носител на класически дух, извън сватбеното тържество. През този сезон черното може да бъде новото бяло.


Списание


За особеностите на зимния макиаж, козметиката в студеното време, тенденциите в грима и общото между козметиката и сватбата - списание "Сватба" обръща внимание на всеки детайл от вашето най-важно тържество. Защото всеки сезон може да бъде подходящ, стига да усетите духа, който носи.


Списание


Списание


Списание


Списание


Списание


Списание


Списание