KWIAT подарява очила за Коледа с фотоконкурс

От 4 до 18 декември българската марка очила KWIAT стартира предколеден конкурс, с който ще зарадва своите почитатели. Наградата са чифт модерни слънчеви очила или диоптричнa рамкa по избор. Всеки, който иска да участва, трябва да изпрати на официалната страница на KWIAT във Фейсбук своя интересна снимка с очила сред природата. Участниците, които съберат най-много харесвания за своите снимки, ще спечелят коледни подаръци от  KWIAT.

KWIAT подарява очила за Коледа с фотоконкурс

Условия за участие:

  • да имате навършени 16 г. и свой личен профил във Фейсбук.
  • да изпратите от 1 до 6 снимки (броят е по ваша преценка), където сте с очила и се намирате сред природата. На снимката не трябва да има други хора или ако има, те трябва да са ясно различими като фон, а фокуса да е върху Вас.
  • няма ограничение за сезона – снимките може да са от лятната Ви ваканция, от разходка в парка, в планината, в България или в чужбина. Можете да си направите и специални снимки сред актуалните снежни преспи. Ще се радваме, ако Ви насърчим да излезете сред природата дори в студеното и снежно време.
  • 5-те снимки, които съберат най-много харесвания, ще спечелят на своите притежатели чифт модерни слънчеви очила или диоптрични рамки по избор. Моделите в наградния фонд, можете да разгледате тук
  • и не забравяйте да поканите всички свои приятели да Ви подкрепят

След приключване на фотоконкурса представител на KWIAT ще се свърже с победителите в техния Фейсбук профил. Коледният подарък ще бъде доставен до 21 декември на посочен от победителите адрес.

Снимка:

1. Фотоконкурсът на KWIAT може да ви донесе един прекрасен коледен подарък за Коледа.

Фото: © KWIAT / От игла до конец