Новото рекламно лице на Mango е Дария Вербова


Новото рекламно лице на Mango е Дария ВербоваДария Вербова е новото лице на модната марка Mango, заменяйки австралийския супермодел Миранда Кер.

В последно време модната къща често сменяше рекламното си лице и Дария ще трябва да замести едни от най-големите звезди в световния шоубизнес.

Пенелопе Крус, Мила Йовович, Лизи Джагър, Каролина Куркова, Наоми Кембъл, Ева Херцигова, Инес Састре, Клаудия Шифър, Кристи Търлингтън и Даян Крюгер са едни от най-известните имена, представлявали модната марка.

29-годишната Дария е една от топ манекенките в момента и е участвала в множество престижни ревюта. Тя е лице в много рекламни кампании и се е появявала на корицата на водещи модни списания.

Макар често да признава, че моделството не е бил първия и избор на кариера, котешките и очи и изваяно тяло привличат вниманието на големите модни къщи всеки сезон.

"В рамките на политиката си да работи със звезди от света на модата, Mango реши да си сътрудничи с една от водещите манекенки в момента. С избора ни на модел от величината на Дария Вербова нашата цел е да подчертаем не само ценностите на нашата марка, а и значението на качеството и дизайна на дрехите в новата ни колекция", заяви представителката на модната къща Нинона Вила.

Дария ще позира с някои от моделите в новата колекция на модната марка. Новият сезон идва с нови тоналности в жълто и синьо и с предпочитание към райетата. Включени са и множество черно-бели комбинации в по-абстрактен и модерен стил с чиста и елегантна кройка.

Източник и снимка: БГНЕС