COIFFURE BEAUTY с юбилеен 100-тен брой

COIFFURE BEAUTY с юбилеен 100-тен бройСлед повече от 8 (осем) години на пазара сп. Coiffure Beauty ще зарадва своите читатели със 100-ния си пореден брой! С двойно по-голям обем 200 страници той може да бъде намерен на пазара от 4-ти септември. Броят е подчинен на идеята за ретроспекция на списанието от самото начало до сегашния момент, като представя всички рубрики и гости през годините от март 2005 г. досега.

В списанието ще откриете най-интересните извадки от интервюта и снимки посветени на някои от най-популярните и важни гости от кориците през годините: Лили Иванова, Гала и Миро които са носители и на приза за най-елегантни българи „БГ Модна икона”. Сред гостите от кориците са още: Елица Тодорова, Азис, Поли Генова и Цеци Красимирова, както и Милена Найденова, Коафьор на годината 2007, Марин Хубенов-Мърфи, Коафьор на годината 2008, Васил Атанасов, Коафьор на годината 2009, Вени Игнатова, Коафьор на годината 2010 и др. Във възродената рубрика „Интериор” на юбилейния си брой Coiffure Beauty представя и 12 от най-луксозните салона в света.

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

В рубриката „Звезди”, вярно на своята тематика, списанието представя някои от фризьорите на световно известни звезди като Бионсе, Ванеса Уилямс, Анджелина Джоли и др. А в рубриката „Гост” на 100-ния брой гостуват 5-ма български фризьори: Васил Михайлов за Stephan, Светлана Методиева за Svetlana Metodieva Hair Salon, Горян Стоянов за Goryan Stoqnov Hair Design, Мария Иванова за Studio 27 и Венелен Василев за VSP Hair. Те отговарят на няколко въпроса за това какво ги е накарало да се захванат със занаята, как се борят с кризата и какво са научили през годините. С поглед назад рубриката „Ретро” пък дава ретроспекция на успешните фирмени истории на едни от най-големите марки във фризьорството.

В новия брой Coiffure Beauty ще зарадва своите верни читатели с над 100 страници с най-атрактивните колекции прически за сезона представени от световните школи на Toni&Guy, kpO, Mahogany, Claude Tarantino, Damien Carney, Schwazkopf, Intercoiffure Mondial и др.

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

За коса този път разискваме темата „Четки и гребени за коса – необходимите помощници”, а за професионалните маникюристи разкриваме „Всичко за геловете”. В страниците за „Размисъл” консултантката Моника Василева разяснява псиохологическите проблеми с възприятието на килограмите и отговаря на въпроса: „Има ли щастието размер?”. Любопитна и полезна информация дава също рубриката „Интерактивно”, която този път разяснява как да се използва приложението Foursquare за повишаване и подобряване на бюти бизнеса. Финалните страници пък са запазени отново за голям брой колекции с прически оформени в раздела „Албум”.

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

COIFFURE BEAUTY С ЮБИЛЕЕН 100-ТЕН БРОЙ

Снимки:

1. Корица на 100-ния брой на сп. Coiffure Beauty

2. Лили Иванова – гост от корица на сп. Coiffure Beauty

3. Миро – гост от корица на сп. Coiffure Beauty

4. Елица Тодорова – гост от корица на сп. Coiffure Beauty

5. Азис – гост от корица на сп. Coiffure Beauty

6. Поли Генова – гост от корица на сп. Coiffure Beauty

7. Tease Collection by Bonce Salons

8. Roxanne by Claude Tarantino

9. Collection by Chapman Geno

10. Chuchoter by Tracey Hughes

11. Resort by Gallagher Horner

Фото: © Coiffure Beauty