Идеи и съвети за булките на есента

Идеи и съвети за булките на есентаТоп моделът Кристина Нестерова е лице на есенния брой на сп. БУЛКА. За корицата тя позира с рокля в алфа линия от солей и дантела, бродирана с перли и камъни Swarovski. Булчинският тоалет и бижутата са от колекция Demetrios Haute Couture и ви очакват в булчински салон ARETI - официален представител на марката за България. Кристина представя горещите тенденции за сезона във фотосесията Feelings, като една от роклите е нейн дизайнерски модел, за модната й марка 134.

Новият брой на сп. БУЛКА отправя поглед и към визията на булката за 2014-та, представяйки репортаж от модния подиум на престижното сватбено британско изложение White Gallery London, на което изданието е медиен партньор.

Идеи и съвети за булките на есента

На страниците ви очакват интересни срещи с дизайнер Нури Димитрова, бизнес дамите Анелия Петкова и Джулия Шер, чийто имена са тясно свързани с модата.

Идеи и съвети за булките на есента

Страниците за красота са посветени на есенните предложения от грим колекциите на Chanel, Dior, Shiseido, Lancome, YSL, Estee Lauder, MAC и др., които ще ви разкрият очарователни тайни за сезона, а ароматната витрина за Нея и за Него представя най-новите ухания за септември.

Идеи и съвети за булките на есента

Списанието представя идеи и полезни съвети от А до Я за организацията на вълнуващо и незабравимо сватбеното тържество!

Идеи и съвети за булките на есента