Грандиозен шоу-спектакъл на Мис Варна 2013 тази вечер

"МИС ВАРНА" е един от най-престижните конкурси за красота в България с над 18-годишна активна история. Традиция е спечелилото момиче да представи морската столица на националния конкурс “Мис България”. През годините за “МИС ВАРНА” са избирани едни от най-красивите варненки, а конкурсът се е превърнал в символ на красота и женственост.

За девета поредна година Агенция VIP Fashion Group е организатор и продуцент на МИС ВАРНА, който се провежда под егидата на Община Варна. Той ще се състои по традиция в лятната градина на Гранд Хотел Варна тази вечер.

Грандиозен шоу-спектакъл на Мис Варна 2013 тази вечер

След тежък и оспорван кастинг до конкурса бяха допуснати 24 красавици. За една седмица претендентките за титлата са настанени в Гранд Хотел Варна, където натоварената им програма включи ежедневни репетиции, фитнес програми, фотосесии и благотворителност.

Водещ и изпълнител на спектакъла тази година ще бъде Орлин Горанов, а за доброто настроение на гостите ще се погрижат още Цецо Елвиса и балет „Арт Денс”. Зрителите и гостите на МИС ВАРНА`2013 ще се насладят на невероятното светлинно шоу и ефектна водна сцена, разположена в самия басейн. Уникалната хореография, ефектният стайлинг на миските, както и нестандартните декори и аксесоари ще потопят присъстващите в една невероятна атмосфера, обещават организаторите.

Грандиозен шоу-спектакъл на Мис Варна 2013 тази вечер

На събитието ще присъстват над 800 гости-представители на културния, бизнес и светски елит на България.

Освен титлата Мис Варна`2013 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ Варна 2013. Гласуването за нея започна на 10.08.2013 на www.missvarna.com и ще приключи след ІІІ официален тур тази вечер. Медиите също ще излъчат своя фаворитка, която ще получи приза МИС МЕДИЯ ВАРНА 2013.

Грандиозен шоу-спектакъл на Мис Варна 2013 тази вечер

Част от подготвителния етап на МИС ВАРНА 2013 е и традиционната Вечер на талантите, която се проведе на 21 август. Освен, че показаха своя творчески и артистичен потенциал, 24-те красавици дефилираха с колекцията на модна къща Veteida с дизайнер Весела Василева, серия бутикови рокли на Модна къща Тонена, както и дизайнерските дамски облекла на Модна къща BANDEROL - гр. Карлово.

Грандиозен шоу-спектакъл на Мис Варна 2013 тази вечер

Грандиозен шоу-спектакъл на Мис Варна 2013 тази вечер

За девета поредна година екипът на Агенция VIP Fashion Group организира благотворителна инициатива, насочена към ДОМА за МЕДИКО СОЦИАЛНИ ГРИЖИ за ДЕЦА във Виница. Част от подаръците приговиха самите участнички в конкурса - книжки, плюшени мечета, играчки и много лакомства за малките палавници, а основните дарения са от партньорите на събитието Pepsi и Макао.

Грандиозен шоу-спектакъл на Мис Варна 2013 тази вечер

Повече от четири месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса също са специално изработени за участничките. Те ще са облечени в екстравагантни рокли от Veteida /І тур/, бански костюми с марка Perfect /ІІ тур/ и шапки от Белора, както и колекция бутикови рокли от Модна къща Tonena с дизайнер Стойка Хаджиева /ІІІ тур/.

Грандиозен шоу-спектакъл на Мис Варна 2013 тази вечер

За стайлинга на участничките в конкурса - по време на целия подготвителен етап и финала се погрижат коафьорите от Салони Nushi и екипа на гримьорката Кристина Славова.

МИС ВАРНА`2013 се провежда под егидата на Община Варна и не би бил възможен без подкрепата на златните партньори – МОЛ Варна и Гранд Хотел Варна, а също така и без помощта на партньорите, които ни се довериха: Хидрострой, Вики Комфорт Загорка, Merilyn slims, Planet club, ByeBra, Damar и Макситур. Благодарение на тях, подготовката и провеждането на конкурса са на световно ниво.

Медийните партньори, които превърнаха избора на МИС ВАРНА`2013 в обществено значимо събитие са: телевизия Черно море, вестник Черно море, BG радио, радио NRJ и Вероника, TV7, списание „LIFE“, както и интернет сайтовете – www.fashion.bg, www.topmodel.bg, www.varnautre.bg, www.lifestyle.bg, www.moreto.net, www.varna24.bg, www.ydara.com, www.yep.bg и www.him.bg.

Специални благодарности към екипа на Grand Hotel Varna, където са настани всички участнички, журналисти, членове на жури и специалните гости на събитието. Финалът на МИС ВАРНА`2013 се провежда със съдействието на рекламна агенция TopPrint, Miral, Prisma, Fil, Orka stydio, Max Vision, Alpha Design и Primatex. Официален превозвач на участничките, гостите и екипа е Minibus. Подаръци за Дома за медико-социални грижи за деца лишени от родителска грижа осигуриха Pepsi и Макао.

Наградният фонд на деветото издание на Конкурса МИС ВАРНА, организиран от Агенция VIP Fashion Group е на обща стойност 40 000 лева. Благодарим за прекрасните подаръци осигурени за конкурса от нашите любезни партньори: Гранд Хотел Варна, Мол Варна, Община Варна, Banderol, Planet club, Orange Fitness, Sara Pen, Veteida, Tonena, Perfect, Floralia, Lumene, Maskara, салони Hushi, Merilyn slims, Refan, CND, Glynt, Leonardo, Exclusive nails, Darkmoon, Kazan-Furs, Subra, Roberto Zago, ByeBra, Shiho, Vayana collection и Хотел Езерото. Победителката тази вечер ще получи корона, инкрустирана със скъпоценни камъни, както и диамантено колие, изработени от Altinbas. От "Географски свят" подаряват на носителката на титлата МИС ВАРНА 2013 осемдневна екскурзия за двама до Егейска Турция.

Организаторитя благодарят за получената подкрепа от винарска изба Варна, Campari, Загорка, Tullamore Dew, Острейдинг и Pepsi / Prisun, Lipton, Bellissima и Rockstar energy drink/ Специални благодарности на LZ Yachting, в лицето на Лъчезар Братоев, който подари на всички участнички в конкурса едно незабравимо преживяване на една от най-луксозните яхти в България с марка Sunseeker. ФОТОГРАФИ на МИС ВАРНА 2013 - Боби Решовски, Ники Желев, Георги Георгиев и Божидар Марков.