София Борисова облича кандидатките за Мис България 2013

Носителката на титлата Златна игла за 2013, София Борисова, ще е официален дизайнер на тазгодишното издание на конкурса Мис България. На гала вечерта на големия финал, който ще е тази събота, претендентките за короната ще бъдат облечени в тоалети на Romantika Fashion, ушити специално за конкурса. За трета поредна година Борисова ще се погрижи за външния вид на момичетата.

София Борисова облича Мис България 2013

Роклите, които е изработила дизайнерката, са изцяло от естествени материи като копринен шифон, органза и сатен, а цветовете са черно и телесен цвят, който е актуален по световните модни подиуми. Общо 12 са роклите, които дизайнерката сътвори в рамките на месец. Тя е вложила много енергия и артистичност при изработването на официалните тоалети и е горда от факта, че продуцентите от No Frame Media! и TV 7 за трети път я канят за официален партньор.

София Борисова облича Мис България 2013

Малко след края на Мис България 2013 София започва да твори и роклята, с която победителката, ще представя страната ни на конкурса Мис Свят 2013 през септември в Малайзия. Вече е готова скицата на тоалета, а в началото на септември, Борисова ще обяви пред медиите каква ще е роклята, с която новата миска ще се състезава с красавици от цял свят.

София Борисова облича Мис България 2013

Снимки:
1. София Борисова
2. Модел от колекция на Романтика фешън
3. Победителките в конкурса Мис България 2011 в тоалети на Романтика фешън