Българка за пръв път на корица на Cosmopolitan

Звездата от “Дневниците на Вампира“ е изкусителна и елегантна на корицата на списание Cosmopolitan брой септември 2013. Облечена в рокля на Dior, обувки в същия принт и с убийствено дълги крака, Нина ще изгрее едновременно на българското и американското издание на „женската Библия“.

Българка за пръв път на корица на Cosmopolitan

В септемврийския си брой (у нас от 24 август) Cosmo отделя специално място на холивудската звезда с български произход Нина Добрев. Нейното интервю е съпроводено с модна фотосесия, в която се представят есенните тенденции от колекциите на големи марки като Roberto Cavalli, Louis Vuitton, Valentino, Dolce&Gabanna, Gucci, Oscar de la Renta, Marc Jacobs, Michael Kors.

Българка за пръв път на корица на Cosmopolitan

Интервюто с актрисата е взето по време на снимките на „Let’s Be Cops“, в който тя ще си партнира с Анди Гарсия. Пред Cosmopolitan Нина споделя: „След като прекарах четири години като най-нещастния тийнейджър, за мен е облекчение да съм една от звездите в комедия, защото бузите ме болят от цял ден, прекаран в смях. Това е толкова по-добре от червени от плач очи!“.

Какви са отношенията на звездата с майка й, мисли ли вече за собствено семейство и с какво, освен с кино, би искала да се занимава можете да разберете само в Cosmopolitan.

Българка за пръв път на корица на Cosmopolitan

Цялото интервю ще бъде публикувано в брой септември на списание Cosmopolitan, което ще излезе на 24 август.

За повече информация:

Ива Дончева, бранд мениджър, Cosmopolitan 02/40 16 844