Виетнам полудя по "Мис България 2013"

„Мис България 2013” е не само най-красивото шоу в българския ефир, но и най-популярното родно риалити извън пределите на страната. Оказа се, че целокупният виетнамски народ е полудял по българските хубавици. Менторът Евгени Минчев представи на момичетата най-известният виетнамски телевизионен водещ – Чан , който е пристигнал специално, за да се срещне с тях. Чан дори реши да изпита три от претендентките за короната - Пенка, Франсин и Нанси.

Виетнам полудя по „Мис България 2013”

Как реагираха хубавиците на този неочакван интерес и на нестандартните изпитания, които Чан им подготви и каква е истинската цел на визитата му при претендентките, зрителите на TV7 предстои да разберат тази вечер от 21 часа .

Емоциите около виетнамската визита в днешния епизод ще бъдат гарнирани и с доста пикантни разговори... отново на тема секс. Една от лидерките в Замъка – Боряна, която ще се бори на последните елиминации в лайфа утре вечер срещу Адриана, Франсин, Пенка, Емел и Миглена , ще разкрие дълбоко пазена тайна. Пет дни преди големия финал Боряна ще покаже на останалите каква секс играчка е крила цял месец и ще завърти разговора около липсата на мъже в Двореца. Само преди няколко дни отново тя беше част от скандален разговор за секс подвизи, заедно с Ашли и Франсин. Явно изолацията е накарала хормоните на красавиците да се разбушуват неконтролируемо.

Напрежението в Замъка на „Мис България 2013” се покачва все повече с наближаването на грандиозната Гала вечер на 17 август, когато ще бъде определена новата носителка на най-престижната титла за красота у нас . В последния елиминационен лайф утре ще стане ясно и кой ще отпадне на крачка преди заветната цел – короната на победителката. Все повече започват да се открояват амбициите на момичетата за победа, а изненадващата номинация на цели шест, вместo на четири от тях миналия петък, беше поредният удар върху спокойствието на принцесите. Всички са напрегнали усилията си да се харесат на зрителите, но често залитат в крайности, които водят до скандали. Дали няма да се появят нови лидери в Замъка дни преди финала и между кои красавици възникват пресни конфликти ще покаже водещият Кирил Ефремов, тази вечер от 21 часа по TV7.

Повече за конкурса четете тук.