Милица Гладнишка с интервю за Coiffure Beauty

Какво крие в себе си очарователната Милица Гладнишка, която омагьосва с прекрасното си чувство за хумор хората около нея и пред малкия екран? И как успява да се справи с всички роли на сцената и в живота, тя разкрива на страниците на августовския брой на сп. Coiffure Beauty.

Милица Гладнишка с интервю за Coiffure Beauty

Милица признава, че е много притеснителна и има ужасна сценична треска, но щом се качи на сцената и е добре подготвена, става истинска хала. Всички видяхме, че това е точно така в риалитито „Като две капки вода”. В интервюто Милица споделя, че шоуто е било голямо изпитание за нея, но мисли, че скучна имитация не е имала. „Много исках да бъда световната оперна певица Гена Димитрова”, допълва тя за звездата, в чийто образ не е имала възможност да се превъплъти.

Милица Гладнишка с интервю за Coiffure Beauty

След 10 години изучаване на класическо пиано, както сама казва: „избягах в НАТФИЗ”, но паралелно с кукловодството Милица учи и оперно пеене, а в момента често пее в столичен клуб. В репертоара й влизат арии на Моцарт и Бизе, песни от анимационни филми, парчета на Крис Корнел и Роби Уилямс. Споделя, че от септември с колегите й започват усилена работа по концертите и няма как да не се разчуе. В момента тя превежда новия анимационен сериал „Трансформърс прайм” и казва, че много се забавлява, защото там има извънземни и машини, а те са любимите й герои! В служебен план Милица споделя, че има идея за грандиозен концерт някъде през октомври или ноември, на който смята да представи и роклите, сътворени от любимия й дизайнер Серго Кръстевски. „Ще бъде невероятно удоволствие за хората.” обещава от страниците на Coiffure Beauty талантливата актриса и певица.

Милица Гладнишка с интервю за Coiffure Beauty

Милица Гладнишка с интервю за Coiffure Beauty

За какво мечтае, какво споделя за личния си живот, как се справя с трудните моменти и какво я спасява от депресията, какво не харесва в характера си и още за мощната й отрицателна героиня Мими от „Етажна собственост” и за отношението й към мъжете, можете да прочетете в летния брой на сп. Coiffure Beauty през август.

Милица Гладнишка с интервю за Coiffure Beauty

Снимки:

1. – 5. Милица Гладнишка

Фото: © София Вълкова

Дизайнер: Серго Кръстевски