Андреа с два дебюта в "Прическата и градът" - като водеща и с нова песен


На 15 юни 2013 на сцената на Летния театър в Бургас се проведе модният шоу-спектакъл "Прическата и градът".
Водеща на събитието беше поп-фолк дивата Андреа, която зарадва почитателите си с дебютно представяне на новата си песен "Хайати".
На събитието присъстваха над 2000 зрители, които аплодираха бурно изпълнението на русокосата фурия.

Андреа с два дебюта в


Организираният от "Christian Of Roma" спектакъл продължи два часа. В него взе участие и актьорът Димитър Рачков, в образа на Жоро Бекъма.

Андреа с два дебюта в


Модното събитие на италианския стилист Северио Палма, бе сцена за изява на повече от 70 стилисти и модели, а кулминацията на вечерта беше дефилето на Габриела Василева - Кралицата на красотата от конкурса "Мис България 2012".

Габриела показа красива булчинска фризура, дело на самия Северио Палма. А на фона на кадри от емблематичните филми "Титаник", "Девет седмици и половина", "Хубава жена" и "Бодигард" още 16 модела показаха творенията на своите фризьори от българската национална модна група на "Christian Of Roma" на тема "Булчински и вечерни прически".

Андреа с два дебюта в

Андреа с два дебюта в

Андреа с два дебюта в


За доброто настроение на присъстващите се погрижиха и танцьорите от ансамбъл "Елика". Четири танцьорки, облечени в една обща сватбена одежда, представиха най-новата си композиция "Роклята".

Дизайнерът на "Прическата и градът" Стоян Радичев показа над 30 уникални рокли, специално създадени за събитието.