Италианският стилист Саверио Палма и "Мис България" 2012 Габриела Василева в шоуто "Прическата и градът"


На 15 юни 2013 на сцената на Летния театър в Бургас ще се проведе модният шоу-спектакъл "Прическата и градът". Организатори са "Christian Of Roma", водещ на събитието ще бъде фолк-дивата Андреа, а по подиума, превъплътена като булка, ще дефилира "Мис България" 2012 – Габриела Василева. Неин партньор ще бъде световноизвестният италиански коафьор Саверио Палма. За доброто настроение на публиката ще се грижи и актьорът и ТВ водещ Димитър Рачков.
Събитието е с начален час 20,30 ч, а входът е свободен.

Италианският стилист Саверио Палма и


Участие в двучасовия тематичен спектакъл ще вземат над седемдесет стилисти и модели. Освен Северио Палма, аудиторията ще може да се наслади и на работата на българските му колеги, преминали обучение в Италия.

Италианският стилист Саверио Палма и
Димитър Рачков ще разиграва тематични скечове, които ще са особено забавни предвид актуалната му прическа, не подлежаща на фризиране.
Дизайнер на "Прическата и градът" е Стоян Радичев, а в амплоато на водещ ще влезе изпълнителката Андреа, като тази роля ще бъде дебютна за младата звезда.
Събитията на сцената ще се развият в три части. В първата Палма ще материализира сиянията на седемте чакри в човешкото тяло – от косите и облеклото на моделите до светлинните ефекти на сцената.

Във втората част стилистите ще демонстрират подстригване, оцветяване и стайлинг на шест модела.

Моделите ще покажат по подиума основната за шестте континента в момента мода – от Токио през Ню Йорк до Бургас.

Италианският стилист Саверио Палма и

В кулминационната трета част, 15 участници от националната модна група " Christian of Roma" ще покажат вечерна или булчинска прическа. Модел на Саверио Палма ще бъде Габриела Василева, а за фон ще текат кадри от култови филми от световната кинокласика.
Сценарият на събитието е на Иван Ангелов, а музикалният съпровод ще бъде изпълнен на живо от квартет "Интро".

С този мегаспектакъл "Christian Of Roma" ще отбележи 20-годишното си присъствие на българския пазар и ще обяви официално старта на сезона по родното Черноморие.

Италианският стилист Саверио Палма и