Летният брой на списание "Булка" е вече на пазара

 

Вече можете да откриете изданието на списание "Булка" за горещия сезон на 2013. На корицата позира Паолина Петракиева - Мисис България Вселена 2010, която представя последния писък за сезона - цветна булчинска рокля. Моделът Trapani на италианската фирма за висша мода Ateier Aimee, представена в България от Bridal Fashion, е едновременно лек и обемен, изпълнен от коприна, гарза и шифон. В светло екрю, роклята е цялата на цветя, които се разстилат по ефирната материя в палитра от ментово зелено, небесно синьо, лимонено жълто и кварцово розово. Ексклузивният аксесоар в косите на Паолина е от последното ревю на Pronovias и колекцията First Love 2014.

Летният брой на списание

Една булчинска рокля, в която има цветен акцент стои много свежо, различно и запомнящо се! Представете си сватбените снимки на зелена поляна, в парк или градина - наистина няма нищо по-красиво от булка, облечена в цветове. Бъдете смели и различни!

На фокус в броя е булчинският букет, който този сезон е ярък, наситен и нежен - може да се вдъхновите какъв да изберете за вас, от предложенията на няколко известни флористи. Очакват ви куп вдъхновяващи идеи за оригинална лятна сватба - от избора на мястото до декорацията и най-дребния детайл.

Списание "Булка" ви разкрива и 10 тайни за грима, за да сте перфектна от началото до края на сватбения ден. С акцент върху тена, устните и маникюра, козметичната витрина в броя ще ви запознае с последните тенденции за сезона, а пътешествие в света на парфюмите ще ви разкрие на какво ухае лято 2013!