Нови изненади от носителката на Златна Игла 2013 София Борисова

Преди няколко седмици поп фолк певицата Емануела се омъжи на шумна церемония в Базата на "Къртицата". Певицата и любимият й Никола подписаха тайно, но чак сега Емануела реши да направи истинското сватбено тържество. Фолк звездата избра роклята й да бъде направена от дизайнерката София Борисова, която преди броени дни бе обявена за "Дизайнер на годината", а нейната марка Romantika Fashion стана "Модна къща на годината".

Нови изненади от носителката на Златна Игла 2013 София Борисова

София имаше на разположение едва 5 дни, за да изработи сватбения тоалет, но се справи повече от блестящо.

Нови изненади от носителката на Златна Игла 2013 София Борисова

Напоследък дизайнерката, която спечели Златна Игла 2013 е затрупана от ангажименти, тъй като облича някои от участниците и журито в тв риалитито "Дансинг Старс" и е официален дизайнер на риалитито "Магаданс Предизвикателството", което се излъчва в "Шоуто на Слави". Дизайнерката е автор и на двата прекрасни тоалета на поп звездата Мария Илиева, която изнесе при огромен интерес два концерта в парижката зала "Олимпия" и в Португалия.

Голям интерес има и към юбилейната й колекция ANNIVERSARY LIMITED EDITION 2013. В нея присъстват, както тоалети в пастелни тонове (розово, бежово, резеда, светло лила), така и рокли в бяло, приливащо черно-сиво, жълто и зелено. Силуетите са женствени и секси, сложните кройки, наборите от множество метри естествена коприна и дългите веещи воали са запазена марка на дизайнерката.

Скъпи материи и дантелени орнаменти, обшити с фини кристали, допълваха блясъка на тоалетите. Налагащият се цвят "сьомга" като модна световна тенденция тази година присъства във всяка една рокля от колекцията на София Борисова.

Според нас сватбените й рокли, които са нейна страст, ще бъдат хит и това лято. Те излъчват романтика и класа. Разчупени кройки, голи гърбове, аристократичен стил и много секси излъчване цари във всяка сватбена рокля от колекцията.

Преди седмица топ-дизайнерката бе специален гост на Слави Трифонов, пред който заяви, че й предстои да се изяви на модната сцена в Милано през есента. Какви изненади още подготвя главният модист на Romantika Fashion ни предстои да научим в най-скоро време.