Дизайнерите на Диаманти омъжиха Емануела в море от кристали

Над 4000 кристала Сваровски са били използвани за сватбата на Емануела снощи, когато влюбените Емануела и Никола си казаха "Да" за втори път в базата на "Къртицата". Дизайнерите на сватбена агенция Диманти са поръчали от чужбина от скъпите камъни, за да направят тържеството максимално бляскаво, на фона на мизерията, в която живеят съквартирантите в шоуто.

"Всяка жена има право на своя единствен бляскав миг и се опитахме да направим Емануела най-щастливата жена, като организирахме най-вълшебната церемония, специално за нея", споделя Соня Атанасова.

От камъчетата, пръснати като украса по масите, през огромните полилеи в шатрите, до камъчетата, залепени в сватбения й букет от бели рози, всичко блестеше в Сваровски.

Продуцентите и водещи на шоуто Иван и Андрей и съперничката на Емануела в битката за голямата награда от 250 000 лв. Жени Калканджиева, станаха кумове на двойката. Те пожелаха на младоженците дълъг семеен живот, изпълнен с щастие и поне две деца.

Колеги на булката уважиха Емануела и цяла нощ забавляваха гостите с изпълненията си. Джина Стоева, Теодора и Джордан изпълниха най-големите си хитове в чест на младото семейство.