Играй и спечели мъжко сако от Ричмарт

RichmartРусенската фирма за мъжка мода "Ричмарт" стартира игра, в която можете да спечелите едно от 100-те мъжки сака с модерна кройка, произведени от фирмата от качествени платове.

Играта се осъществява съвместно с Българския портал за мода, а регистрацията за участие е лесна и бърза - само попълнете своето име и email и изберете една от две снимки на мъжки сака, която харесвате повече на адрес richmart.fashion.bg/register.php.

Играта стартира на 20 март и ще продължи до 20 май 2013г.

Наградите са 100 мъжки сака, предоставени от РИЧМАРТ ЕООД. Тегленето и обявяването на печелившите участници ще се осъществи на 20 април и 20 май в сайта на играта, като на всяка от датите ще бъдат изтеглени по 50 печеливши участници. Те ще могат да получат наградите си от фирмения магазин на адрес: 19-ти Февруари 22 (Арда), град Русе или да заявят получаването им по пощата като изпратят пощенския си адрес.

Идва пролет, лято... Искате да изглеждате стилно, а нямате какво да облечете? Просто попълнете регистрационната форма и можете да попълните гардероба си с луксозно сако. В играта могат да участват не само мъже, но и техните приятелки, съпруги, майки... Ако искате човекът до вас да бъде изискан и стилен, да му направите един мечтан подарък без повод опитайте своя шанс. Вече порасналото Ви момче завършва гимназия ? Спечелете за него едно от 100-те мъжки сака от играта на Ричмарт във Fashion.bg.