Нейно величество сватбената рокля

Звездната корицата на пролетното издание на Сватба украсява изпълнителката Гергана, която се првъплъщава в ролята на изискана булка в прекрасна рокля на ливанския моден гуру Elie Saab, от ексклузивната колекция за модния гигант в булчинската мода Pronovias. Изчистени линии, разкошна матиерия и тиара, истинско кралско излъчване. Пролетта е сезонът на началото, на красивите обещания, зараждащия се живот, романтиката... или да кажеш „Да” през пролетта. Съвършените предпоставки да изберете дата за вашата сватба именно през този сезон. Освен романтичните и естетически причини, този избор носи и практически такива – времето не е нито твърде студено, което може да затрудни избора на сватбен тоалет, нито много горещо, което е предизвикателство за грима. Позволява избор на различни места за изискана церемония и незабравимо тържество.

spisanie Svatba spisanie Svatba

Роклята на булката е в центъра на събитята, около които се конструира цялата сватба. С нея се съобразява костюма на младоженеца, детайлите в декорацията, облеклото на шаферките, дори избора на място за тържеството. Това е роклята, в която момичетата се виждат в представите си още от малки и за която разказват на приятелките си. В пролетния брой на списание Сватба роклята седи на трона. Всяко момиче заслужава да бъде кралица в сватбения си ден и затова е необходимо да избира със сърцето си онази рокля, която ще облече най-красивото й Аз.

spisanie Svatba spisanie Svatba

Когато говорим за центъра на събитията, не бива да забравяме опората. Защото всяка булка има своя принц. Изборът на костюм за младоженеца, може и да ви изглежда В цветовете на булчинските рокли през този сезон морето напомня за себе си по-рано от обикновено, подарявайки своите нюанси на дантелите и аксесоарите. Морско синьото носи спокойствие, чистота и ефирност. За онези, които желаят повече страст в символика и излъчването, пролетта разцъфва в червено. Алено, тъмна малина, бордо, достатъчно е само да бъде в най-наситените си нюанси, за да носи истински заряд. Неочакваното и различното през пролет 2013 е появата на кафявото и по-конкретно нюанса на кафето. Той прави страхотен дебют на подиума, навлизайки в света на сватбените тържества като доза изисканост.

spisanie Svatba spisanie Svatba

spisanie Svatba spisanie Svatba

Тайни от кухнята в пролетния брой на списание Сватба ще научим от професионалистите в бранша, кои са тенденциите в сватбените облекла, сватбената декорация и най-добрите места за провеждане на сватбеното тържество. В булчинските рокли акцентите се поставят върху голия гръб, прозрачните и прилепнали по тялото рокли и нежните ефирни материи. От ревютата на най-големите видяхме пролетни рокли с повдигната талия, елементи напомнящи екзотични цветя и птици, материи, извайващи формите и рокли-камбани.

spisanie Svatba spisanie Svatba

spisanie Svatba spisanie Svatba

Детайли за най-подходящото място за вашата сватба – градска изисканост, на морето или в планината? Кои са акцентите в сватбените букети? Какви са тенденциите в грима и козметиката? Как да открием подходящите професионалисти, за да имаме сватбата на мечтите си? Какви са новините в бранша? Отговорите на всички тези въпроси започват със списание Сватба.