Новият брой на "Прическа и стил" с горещи тенденции за пролет-лято 2013

Прическа и стилНай-горещите трендове за пролет-лято 2013, официални рокли като от приказките, разкрасителни идеи от цял свят – в мартенския си брой списание „Прическа и стил” са събрали всичко, което е необходимо, за да изглеждате перфектно от глава до пети.

От броя ще разберете още защо косата – този красив атрибут от нашата визия – всъщност е най-разпространеният сексуален символ, а също и дали манията по социалните мрежи не ни прави твърде самовлюбени. Като казахме „влюбени”, вижте какво се случва в тялото ви, когато усетите това парещо чувство в душата си (защото всичко е химия, това е самата истина!). Защо все повече жени избират късното майчинство и какво се крие зад тази тенденция – прочетете отговорите на специалистите.

Ще се запознаете отблизо с Александра Сърчаджиева – тя е не само звезда от театралната сцена, но и обичано лице от телевизионните риалити формати. Алекс е водеща на новия сезон на DancingStars, който ще се излъчва през месец март.

В приложението „Коса и стил” ще откриете интервю с Катерина ДиБиасе – топ коафьор от Австралия, както и новите колекции прически за пролет-лято 2013 на някои от най-утвърдените имена в света на фризьорството.

Снимка:

1. Корицата на мартенския брой на сп. „Прическа и стил”

Фото: © Прическа и стил