Как да изберете роклята на своите мечти за сватбата или за бала?

Как да изберете роклята на своите мечти за сватбата или за бала? Как да изберете роклята на своите мечти за сватбата или за бала? Пролетният брой на сп. БУЛКА е с мисия да ви помогне, предлагайки избрани модни предложения. В ролята на булка този път е Никол Станкулова, която представя за корицата дизайнерски модел на Марияна Панайотова за бутик El Mari. Роклята е с повдигната и подчертана талия от органза солей и естествена коприна. Акцентите са в тюркоаз и са изработени от дантела и ръчно обагрени цветя от плат, а лежерен блясък придават малки кристалчета върху дантелата и орнаментите.

Пред обектива на Диляна Флорентин, Никол показва образа на пролетната булка във фотосесията "Sentiments".  Топ моделът Олга Модева пък позира в "Color of Night", показвайки цветна феерия и холивудски блясък, изкушаващ абитуриентките този сезон.

Как да изберете роклята на своите мечти за сватбата или за бала?

На страниците ви очакват още най-модните аромати за пролетта за Нея и за Него, последните тенденции в грима и грижата за красотата. Съветите за перфектно тържество от А до Я със сигурност ще са ви полезни - ще се запознаете със сватбения етикет, а може да се вдъхновите с идея и за моминското ви парти.

Отбележете в календара си и датите на няколко сватбени изложения у нас и в чужбина, върху които сп. БУЛКА насочва внимание. В броя почетно място заема и финала на Конкурса "Булка на годината" с вълнуващата история на призьорката Лидия Василева - Булка на 2012, която има и над дузина подгласнички с поощрителни награди.

Как да изберете роклята на своите мечти за сватбата или за бала?

Снимки:
Списание Булка, Фотограф Диляна Флорентин