Бионсе на корицата на мартенския Vogue

Бионсе на корицата на мартенския VogueБионсе ще се появи на корицата на мартенското издание на модната библия "Vogue". Тя позира в черно-бял тоалет на Живанши, а фотосесията в списанието е с името Queen B: Beyonce Rules The World (Кралица Б: Бионсе управлява света).

31-годишната певица, която на 7 януари 2012 г. стана майка за първи път заговори за емоцията да дадеш нов живот в света. "Раждането на малката Блу Айви беше безболезнено", заяви Бионсе, която описва тази дата като "най-щастливият ден в живота й".

"Чувствах се майка още в първия месец на бременността. Мислех, че няма как да съм по-привързана към бебето, докато не го видях. По време на контракциите и в началото на раждането си представях как моето дете трябва да мине през една много тежка врата. Не можех да мисля за собствената си болка, като си представях какво й е на нея. Двете си говорехме, знам, че звучи налудничаво, но имаше комуникация", разказа звездата.

"Всичките ми близки хора бяха с мен в болницата, така че оставих всичките си притеснения извън стаята", обясни още певицата. БГНЕС

Бионсе на корицата на мартенския VogueБионсе на корицата на мартенския Vogue

Бионсе на корицата на мартенския Vogue

Бионсе на корицата на мартенския Vogue