Мисис България 2012 Катя Роуз с корона от конкурса Мисис Европа и награда за най-хубав тоалет

Катя РоузМисис България 2012 Катя Роуз се върна преди ден от международния конкурс Мисис Европа 2012, който се проведе в Минск, Беларус от  19 до 26.11.2012 г. Красавицата стана първа подгласничка на формата, на който участваха красиви дами от цяла Европа, които освен че са съпруги, майки и бизнес дами се занимават и с благотворителност.

В продължние на една седмица дамите участваха в различни обществени прояви, разискваха актуални теми и проблеми и посетиха домове за сираци.

Самият конкурс се проведе в три тура,  в последния на който участничките дефилираха с вечерни облекла. Наградата за най-хубав тоалет бе спечелена от Катя Роуз. Роклята, с която нашата представителка дефилира е инкрустирана с 6000 кристала и перли Swarovski  на израелската ексклузивна марка My Lady от бутик Bridal Fashion, официален представител за България на Pronovias, Elie by Elie Saab, Enzoani, Atelier Aimee, My Lady и Jovani.

Катя Роуз

Брюнетката е съпруга и майка на две деца. Има успешен бизнес и усилено се занимава с благотворителност както за всички каузи на „Мисис България” , така и за други от този вид. През м. април, т.г  Катя спечели наградите ”бизнес дама на последните 10 години” и „бизнес дама - благотворител”.

Катя Роуз