Какви са мечтите на зимната булка?

Какви са мечтите на зимната булка?Новият брой на списание БУЛКА представя тенденциите за сезона - романтика, цвят и лек въздушен обем. В ролята на булка този път е певицата Весела Бонева, известна като Vessy, облечена за корицата в модел на Fortuna Style от естествена коприна,  дантела с ръчно апликирани мотиви и ниска талия. Тя позира пред обектива на фотографа Диляна Флорентин във фотосесията Night Fantasy, а в ексклузивно интервю за изданието споделя своите вълнения и сънища. Преди броени дни дебютира в ефира и най-новият клип на Vessy на песента й “One Of A Kind”, където певицата е в ново амплоа и с нова визия.

Страниците, посветени на Нейно Величество Модата включват още сватбени колекции за 2013 на български и чужди дизайнери, ще разберете каква е актуалната визия за младоженеца, а за най-нетърпеливите абитуриентки е фотосесията "Are you ready to party?" с  идеи за рокли за бала. Ще научите историята на успеха на Elie Saab - от Couture до парфюмите, как е започнал и какви модели предлага ливанският магьосник в последните си колекции.

Зимният гид на красотата ще ви запознае с актуалните тенденции за сезона в ароматите и грима, разкривайки тайните на съблазняването.
Рубриката "Булки споделят с БУЛКА" отново е изпълнена с вълнуващи истории за любов, скрепена с брак, а на тези от вас, които им предстои, списанието предлага сватба с тема "Любов по италиански",  идеи за игри и конкурси с цел - незабравимо тържество.

Ателие Симон

Снимки:

1. Корица на списание БУЛКА, зима 2012

2. Модел на Ателие СИМОН