Пенелопе Крус и сестра и Моника създадоха колекция бельо

Актрисата Пенелопе Крус и сестра й Моника създадоха собствена колекция бельо. Испанската актриса и сестра й обединили усилията си с марката Ажан Провокатьор за създаването на колекцията "Л`Ажан", включваща 15 модела - сутиени, бикини и корсети. "За двете ни с Моника е много вълнуващо да се впуснем в това ново приключение. Винаги сме били големи почитателки на Ажан Провокатьор и двете много искаме сътрудничеството ни да продължи дълго време. Много сме щастливи, че ставаме част от този прекрасен екип", заяви Пенелопе.

Пенелопе Крус и сестра и Моника създадоха колекция бельоПенелопе Крус и сестра и Моника създадоха колекция бельо

Сътрудничеството започнало, когато Моника била избрана за лице на марката за рекламната й кампания за сезон есен-зима 2012-2013 г. и била ентусиазирана от дизайните. "Моника Крус беше чувствена в нашата рекламна кампания, а Пенелопе Крус винаги е била муза на Ажан Провокатьор. Пенелопе и Моника са дългогодишни почитателки на нашето бельо и внесоха нова чувственост на дизайните на марката. Работата със сестрите Крус беше прекрасна възможност да създадем една колекция и да засилим още повече връзките на марката с тях", заяви творческият директор на модната марка Сара Шотън.

Сестрите участвали активно във всички аспекти на сътрудничеството и партньорството се очаква да продължи минимум пет години. Колекцията ще бъде пусната в продажба през август догодина. БГНЕС

Пенелопе Крус и сестра и Моника създадоха колекция бельо