Тайните на перфектния макиаж със списание "Прическа и стил"

Тайните на перфектния макиажКои са най-влиятелните модни икони в историята, какво представляват „суперхраните” и с какво са полезни за здравето, как да поддържаме добра форма през есента, колко опасно е тютюнопушенето, кои са забранените реплики във всяка връзка – отговорите на тези и още много въпроси търсете в октомврийския брой на списание „Прическа и стил”.

В рубрика „Мода” ще разгледате тенденциите при чантите и палтата през новия сезон, а проф. Любомир Стойков ще разкаже повече за живота и творчеството на американския дизайнер Майкъл Корс. Ще станете съпричастни и с модата от червения килим, като ви покажем най-ефектните и елегантни тоалети от кинофестивала във Венеция. Ще научите още каква е диетата на Шарън Стоун и как звездата успява да изглежда толкова добре на 54 години, както и трябва ли да оказваме специални грижи за шията и деколтето. Ще научите тайните на перфектния грим и защо домашните любимци са истинските терапевти вкъщи.

Рубриката „Велики жени” е посветена на американската писателка Гертруде Щайн, а в специалното приложение за фризьори „Коса и стил” можете да прочетете ексклузивно интервю, което големият коафьор Вилфрид Карлоф даде специално за българските си колеги.

Търсете още най-новите тенденции в прическите и репортаж от шоуто на няколко страни – членки на „Интеркоафюр-Мондиал”, провело се между девети и дванадесети юни в Рим.

Снимка:

  1. Корицата на октомврийския брой на списание „Прическа и стил”.
Фото: © Прическа и стил