Дизайнерката Вяра Георгиева редом с Жан Пол Готие на страниците на "Рандеву"

Силвия Тодорова

Вяра Георгиева, основател на FEDE fashion studio, e единственият български дизайнер поканен да присъства на страниците на авторитетното италианско модно списание "Рандеву" (Rendez-Vous De La Mode) с над 60-годишна история. Премиерният брой на изданието, което започва да излиза с нова концепция, беше представен за първи път на най-важното в света текстилно изложение Première Vision. От сега нататък "Рандеву" ще бъде ориентирано изцяло и само към висшата мода и освен на италиански и английски език, премиерният брой ще бъде издаден още на руски и на арабски.
Поканата към Вяра Геогиева е отправена лично от главния редактор, а позицията й на страниците на списанието е сред най-големите имена във висшата мода. Тоалетите на FEDE fashion studio са непосредствено след тези на Жан Пол Готие.

Дизайнерката Вяра Георгиева

Ето какво споделя и самата дизайнерка във връзка с престижната покана: „Много се зарадвах на поканата да се включа със своя колекция в премиерното издание на „Рандеву”, което дава наистина пълна картина на най-високата мода в света, показана по време на седмиците на модата. Това открива пред мен нови възможности да представя своята мода и то в списание, което е изключително високо ценено и уважавано от фешън гилдията по света. „Рандеву” за мен е интересна платформа, която ще ми позволи да разгърна възможностите си за пазара извън България.”

Тоалетите на FEDE fashion studio

Снимки:
1. Дизайнерката Вяра Георгиева
2. Тоалетите на FEDE fashion studio на страниците на „Рандеву”.
Фото: © Иван Коловос за FEDE fashion studio