Начало на новия сезон със списание "Прическа и стил"

Начало на новия сезон със списание Прическа и стилКакви са модните тенденции на новия сезон, кои са най-ефектните колекции и каква прическа да изберем в зависимост от възрастта си - отговорите на тези и още много въпроси търсете в септемврийското издание на "Прическа и стил".

Темата на новия брой е посветена на развода – Ани Владимирова разглежда феномена през призмата на психологията, пример са и холивудските двойки – интересно е как се справят с раздялата и кои са признаците, че новото ни гадже не е човекът за нас. Интервюто на броя е с хореографа от балет „Арабеск” Боряна Сечанова, която ще разкаже повече за любовта си към танца и за професионалните си успехи на българска и международна сцена. Търсете още автографа, който актьорът Жан-Клод Ван Дам даде специално за читателите на „Прическа и стил” по време на последното си посещение в София. Третата част на рубриката „Най-известните модни икони в историята” представя осем звезди, чийто стил е променил света на модата, „Велики жени” разкрива живота на френския секссимвол Бриджит Бардо, а „Пътешествия” отвежда на екскурзия в Нова Зеландия – една от най-красивите страни в света.

В приложението „Коса и стил” откриваме интервю с големия Жак Десанж – един от най-добрите фризьори в света. Запознаваме се и с Паскал Рафи-Бюж – творческия директор на френската национална федерация на прическата, който разказва за най-новите тенденции в прическите и за френския стил във фризьорството. Специално внимание е отделено и нановите есенно-зимни колекции на Жан Валон, Сам Бърнет, Ясмин Редстоун и още много други утвърдени имена в бранша.

Снимка:
1. Корицата на новия брой на списание „Прическа и стил”.
Фото: © Прическа и стил