БУЛКА Есен 2012

БУЛКА Есен 2012Любимото списание на всяка булка е вече на пазара. Новият есенен брой ще ви информира за всички тънкости в подготовката за сватбения ден и ще ви помогне с идеи и полезни съвети.

От корицата му се усмихва Мис България 2012 - Габриела Василева, облечена в супер модерната напоследък комбинация на булчинска рокля 2 в 1 - с подвижна долна част, която след церемониите може да се свали, за да е по-удобно за танците по време на тържеството. Моделът е на Сватбен център София и впечатлява както отпред, така и в гръб. Секси къса рокля от сатен и елементи ръчно бродирана дантела с перли и кристали е покрита отзад и отстрани с долна част от пластове тюл, прикрепена със сатенен колан, който разцъфва на кръста с огромна романтична панделка и флорална украса.

Габриела позира и във фотосесията "Листопад", представяйки изисканите предложения на български и чужди дизайнери за сезона.

Мис България 2012 - Габриела Василева

Топ моделът Гергана Малкоданска, водеща на предаването "Face control" по телевизия bbt и известна като българската Никол Кидман е другата звездна булка, която представя актуалните тенденции за есента във фотосесията Bride in Garden. Модните страници на БУЛКА включват и специален репортаж от сватбеното дефиле White Gallery London с погледа на известни британски дизайнери за визията на младоженката през 2013 г.

Очаква ви есенна палитра от новости в грима, маникюра, прическите, парфюмите и козметични изкушения на салоните за красота. Ще откриете полезна информация и стилни предложения къде да празнувате, как да декорирате сватбеното тържество, идеи за Меден месец, новия ви дом и подаръците - страници, изпълнени с много настроение за най-красивия ден в живота. От рубриката "Булки споделят с БУЛКА" ще разберете кой за кого и как се е оженил - любопитни истории, от които може да взаимствате за вашата сватба.