Лятната отпуска през август с Coiffure Beauty!

Лятната отпуска през август с Coiffure BeautyАвгуст – какво да ви дойде на ум, освен почивка, море, слънце, морски бриз! А когато се вдигнат градусите на термометъра, си мислим, че все едно сме в Африка. И ето, новият брой на Coiffure Beauty ви пренася в този загадъчен и див континент със своите специфики и екзотика.

На фокус ви показваме модела Алек Уек от Судан. На страниците на изданието ви представяме нейната история как от бежанка в Англия се превръща в супермодел, дефилирал на световните модни подиуми. Тя е и първият африкански модел, който се появява на корицата на списание „Ел” през 1997 г. Повече за нея и заинтригуващия й живот може да прочетете в новия брой на Coiffure Beauty.

Стъпили вече на африканския континент, обръщаме внимание и на африканските коси. Африканските жени често носят косата си прибрана или на плитки, защото текстурата й е много гъста, а обемът – голям. Изглежда сякаш не може да порасне повече, но не е така. Оформянето на афропрически е цяло изкуство и редица фризьори са се посветили на него. Един от тях, посетили България преди година, е британката Шарлот Менса. Тя е доказан специалист в областта на афростайлинга и поддържането на афрокарибски коси в Лондон.

Лятната отпуска през август с Coiffure Beauty

Стилизирането е истинско предизвикателство за тези обемни коси. Ситните къдрици трябва да се укротят и да се въведат в ред. За цветове не може да се говори с такъв размах поради основния тъмен цвят на африканските коси, но в останалите случаи комбинацията от цветове е русо, кестеняво, червеникаво. За акценти в кичурите преобладава тъмносиньо и зелено.

Лятната отпуска през август с Coiffure Beauty

Всички знаем, че ако не носим шапка през лятото, косата е изцяло изложена на агресивните UV лъчи. Тя остава без блясък, изсушава се, накъсва се, уврежда се от солената вода в морето или от хлора в така предпочитаните напоследък акваатракциони. За целта представяме на вашето внимание пълен арсенал от професионални козметични продукти за защита на косата от слънцето.

Лятната отпуска през август с Coiffure BeautyЛятната отпуска през август с Coiffure Beauty

Ако сте на плаж, си набавете подходящи бански. Има изобилие от цветове и модели, а към тях не бива да забравяте и подходящите аксесоари в стил от 50-те: чанта, очила, бижута.

През лятото е желателно да полагаме специална грижа и за кожата. Слънцето може да бъде за нея колкото полезно, толкова и вредно. Как трябва да подходим по въпроса със защитните продукти за хора с по-светъл и по-тъмен тен, ви разкриваме на страниците на Coiffure Beauty.

Ще повдигнем лятното настроение и със свежи предложения за летен грим, маникюр и педикюр.

Лятната отпуска през август с Coiffure BeautyЛятната отпуска през август с Coiffure Beauty

Забавлявайте се през лятото с Coiffure Beauty!