За първи път индийка позира за корицата на Playboy

За първи път индийка позира за корицата на PlayboyИндийската актриса, модел и певица Шерлин Чопра ще е първата индийка, съблякла се за сп. Playboy.

По думите на 28-годишната красавица голата фотосесия е едно от най-знаменателните събития в нейната кариера. "Playboy е институция! За мен е чест, че бях поканена". Същевременно Чопра признава, че й е било доста трудно да се реши да хвърли дрехите. До момента тя е съобщила новината единствено на сестра си. Това, че ще се появи по евино облекло в най-популярното мъжко списание, засега не знае дори родната й майка. "Чудя се как да й го кажа. Не знам дали мама ще ме разбере", споделя Чопра, която назовава основателя на Playboy Хю Хефнер "моят кумир". "Възхищавам му се! Постигнал е толкова много и живее както си пожелае, без да плаща данък обществено мнение".

Броят с голата Шерлин Чопра ще се появи през ноември т.г. Малко от сънародниците на красавицата обаче ще могат да се насладят на прелестите й, тъй като сп. Playbоу е забранено за продажба в Индия. БГНЕС

Снимка: www.sherlynchopra.com