Романтика Фешън облече Габриела Василева за Мис Свят 2012

Романтика Фешън облече Габриела Василева за Мис Свят 2012Дизайнерката София Борисова за втора поредна година бе официален дизайнер на най-престижния конкурс за красота у нас - Мис България 2012, организиран от !no frame media!. За предстоящия финал на Мис Свят, който ще ена 18 август в Китай, тя уши за нашата претендентка Габриела Василева рокля, с която тя ще се представи в най-важната вечер от престижната надпревара.

Романтика Фешън облече Габриела Василева за Мис Свят 2012Роклята, която е в цвят праскова е изпъстрена с пера и повече от 300 цветя от фин тюл, които са ръчно изработени. Направата на тоалета е коствал на дизайнерката повече от един месец работа. В горната си час роклята е с корсет, изработен от фина дантела и украсен с камъни Сваровски.

София Борисова признава, че първо е подготвяла за Габриела пищна червена рокля, но в последния момент този вариант е отпаднал, тъй като дрехите с цвят „праскова“ ще са хит в тенденциите за 2013 година. Габриела вече отлетя за Китай, където се подготвя усилено за големия финал.

 

Снимки:

1. Габриела Василева - Мис България 2012
2. Роклята, с която Габриела Василева ще участва в престижния конкурс Мис Свят