С Coiffure Beauty в разгара на лятото!

С Coiffure Beauty в разгара на лятото Юлският брой на списанието ще ви срещне с една далечна и необятна страна - Китай. Ще прочетете за китайската коса и нейните особености, както и за подробностите около нейното използване при удълженията и перуките. Сега е лято и всички обичат да са с равномерен и бронзов тен, но в Китай е точно обратното. Там на почит е бледата кожа, т.нар. порцеланова кожа. Тъмният тен е знак за нисък социален статус: докато богатите мъже и жени са на закрито през повечето време или се крият под чадъри и слънчеви очила, фермерите работят в оризовите полета под прорязващите лъчи на слънцето. На страниците на изданието може да откриете още любопитна информация за традиционната храна на местното население и екзотичните за нашите ширини ястия.

Като чуете кунг-фу, за какво се сещате най-напред? Джеки Чан, разбира се. В броя ви запознаваме с неговия живот и успешна актьорска кариера.

Обръща се поглед към прическите, актуални за сезона. Летните високи температури предполагат прибирането на косата. Може да я сплетете на плитка, конска опашка, рибена кост или плитка тип водопад. Естествено, изборът е изцяло ваш. Прибрана на небрежен кок или просто от едната страна, дългата коса може да изглежда елегантно и в същото време много естествено.

Актуални са и така познатите ни бобове, къси или дълги в зависимост от големината на лицето и естествения цвят на косата.

С Coiffure Beauty в разгара на лятотоС Coiffure Beauty в разгара на лятото

Да не забравяме и тенденциите при бретоните. Това лято те са с колкото се може по-къса дължина. Цветовата гама, естествено, е по лично предпочитание – от студени руси нюанси през медно до меко шоколадово кафяво.

Плажът ни зове с пълна сила и в разгара на отпуските всички се подготвяме за море или басейн. Coiffure Beauty ви съветва да не забравяте слънчевата защита за кожата си както на лицето, така и на цялото тяло. На шопинг страниците ни ви предлагаме огромно разнообразие от слънцезащитни продукти с подробна информация за тях.

С Coiffure Beauty в разгара на лятотоС Coiffure Beauty в разгара на лятото

Но, разбира се, няма как да забравим и грижата за нашите нокти. Акцентът пада върху абсолютно изчистени или с декорации маникюр и педикюр, направени с актуалните за този сезон гел-лакове. Изборът на цветове е голям, тъй като различните професионални марки поддържат богата гама. Яркочервено или цвят диня, коралово или зелено, съчетани с блестящи диаманти, могат да превърнат вашите нокти в истински бижута.

С Coiffure Beauty в разгара на лятотоС Coiffure Beauty в разгара на лятото

За финал не ни остава нищо друго освен да ви пожелаем една прекрасна лятна почивка!